Mamma adopterar bebis som hittats i skokartong, när hon ser den gamla klockan i köket förändras allt

De flesta väljer att skaffa biologiska barn, men oavsett om man kan få egna barn eller inte så är det idag fler och fler som väljer att adoptera.

Det finns så otroligt många barn i världen som blivit övergivna eller av andra anledningar inte kan bo kvar hos sina biologiska föräldrar, därför är det verkligen underbart att dessa fina människor finns.

2003 hittades en liten bebis övergiven i en skokartong på en tågstation i Kina.

Youtube

Lyckligtvis var det någon som såg den lilla flickan och tog med henne till ett barnhem.

Samtidigt i USA satt Chuck och Kim Walker och längtade efter ytterligare ett barn.

De hade sedan tidigare en son, deras andra son hade dött vid födseln och efter den tragiska händelsen kände familjen ett stort tomrum.

År 2000 valde de därför att adoptera sitt första barn. Men det var fortfarande någonting som saknades och längtan efter fler barn blev bara starkare och starkare.

Youtube

År 2003 kunde de inte hålla sig längre och åkte till Kina för att hämta hem ytterligare en liten flicka, hon var ett år gammal och fick namnet McKenzie Grace.

De blev förälskade i henne redan när de såg henne på bild, och de nyblivna trebarnsföräldrarna gick som på moln. Men det visste ännu inte vilken speciellt liten flicka de fått med sig hem till USA.

Youtube

Första gången McKenzie Grace såg familjens gamla klocka i köket ringa gick hon genast fram till den och gjorde något som skulle förändra hennes liv för alltid.

Ta en titt på videon nedan för att få reda på vad som hände:

Föräldraskap sitter inte i ditt DNA, det sitter i hjärtat.

Vilken tur att McKenzie Grace fick så fantastiska föräldrar som låter henne följa sin dröm.

Dela om du håller med!