Mamma är nära att dö efter att ha druckit populära drycken, nu vill hon varna andra

Alla har vi våra laster, vissa är dock farligare än andra.

Att dricka mjölk direkt ur paketet eller att ha ketchup i ärtsoppan är kanske inte någonting vi skryter om men ingen har heller dött av det.

Den här unga mammans last gjorde däremot att hon var riktigt nära att stryka med.

Facebook/MaryAllwood

26-åringen Mary Allwood från England började må dåligt och fick extremt ont i sidan, och fick rusas till sjukhus i ambulans.

Väl på sjukhuset kunde det konstateras att hennes lever var dubbelt så stor som en normal lever. Hon hade även gått upp väldigt mycket i vikt.

Läkarna frågade flera gånger hur mycket Mary drack, hennes lever såg nämligen precis ut som den brukar göra hos någon med grava alkoholproblem.

Men Mary var inte alls alkoholist, hon hade ett helt annat beroende.

När det fortsatte att fråga hur mycket hon drack, erkände hon tillslut att hon drack upp emot 20 burkar Red Bull om dagen.

Fick hon inte dricka blev hon lättirriterad och sur, vilket gjorde att hon spenderade nästan 30 000 kronor om året på drycken.

Flickr

Att dricka 20 burkar Red Bull motsvarar att äta 17 chokladkakor och dricka 16 koppar kaffe om dagen i socker och koffein.

Efter sjukhusbesöket fick Mary nog och slutade dricka Red Bull, annars hade hennes favoritdryck antagligen lett till hennes egen död.

På återbesök fem månader senare konstaterades, till Marys lättnad, att levern återgått till sin normala storlek. Hon har även rasat i vikt.

Nu är Mary istället orolig för andra, och tycker att energidryck borde behandlas med samma försiktighet som cigaretter och alkohol.

Men hon är inte den enda som är orolig, The Substance Abuse and Mental Health Services Administration rapporterar att sjukhusbesök med anledning av överkonsumtion av energidryck har ökat dramatiskt från 2011 fram tills idag, skriver Watch This.

Facebook/MaryAllwood

Hjälp Mary att sprida denna varning genom att trycka på dela-knappen nedan, så att fler får reda på hur farligt det kan vara att dricka för mycket energidryck.