Mamma Catrin tröttnade på barnens toaslarv – spelade in video som får hela nätet att skratta

Det är aldrig roligt att behöva städa undan någon annan.

Trebarnsmamman Catrin Hornbek tröttnade på barnens toaslarv – och gjorde en klockren utbildningsfilm till sina barn.

Nu hyllas hennes film av på Facebook.

Catrin Hornbek från Vällingby i Stockholm har tre barn, Rasmus, 24, Clara, 22, och August, 19. Som trebarnsmamma blir det att hon plockar och städar undan en hel del efter barnen. Så istället för att tjata, kom hon på idé att spela in en utbildningsfilm till barnen.

– Under alla dessa år som jag har haft de här barnen så har de på något vis aldrig lärt att byta toalettrulle eller stänga locket efter sig eller stänga skåpet i badrummet, säger Catrin till Expressen.

I hennes film får vi se Catrin i familjens badrum. Hon visar barnen vad en toarulle är och hur man gör för att slänga den och sätta dit en ny. Allt med en stor dos ironi.

Catrin visar även hur man fäller upp och ned toalocket. Samt hur man stänger badrumsskåpet.

När Catrins barn såg filmen reagerade de direkt.

– De känner väl igen sig, inte så mycket dottern, men sönerna känner väldigt väl igen sig. Sen funderar de på att göra en hämndfilm, berättar Catrin till Expressen.  

Filmen har snabbt hyllats på Facebook.

”Så himla bra” skriver en person.

”Hoppas att denna är del 1 i en hel serie utbildningsfilmer för ungdomar. Nästa kan kanske handla om hur man hanterar smutstvätt” skriver en annan.

Kolla in Catrins klockrena film till barnen här! Dela med dina vänner – eller barn – som skulle behöva lära sig plocka undan efter sig

Publicerad av Newsner familj, gilla gärna