Mamma och dotter dör plötsligt – då ser mormor en bild som ger henne hopp igen

Hannah Simmons skulle bara köra sin lilla dotter till läkaren. Men bilfärden förvandlades till en mardröm när bilen plötsligt kraschade in i en lastbil. Alla passagerare i bilen omkom omedelbart.

Hannahs familj blev förkrossade av sorg. Men några dagar senare fick de se en bild från olycksplatsen som gav dem hopp igen.

23-åriga Hannah Simmons skulle på ett rutinbesök hos läkaren med sin nio månander gamla dotter Alannah, och hade sällskap av sin bästa vän.

På vägen dit hände något som gjorde att Hannan tappade kontrollen över bilen, vilket gjorde att hon frontalkrockade med en lastbil. 

YouTube/Inside Edition

Nio månader gamla flickan, hennes mamma och mammans bästa kompis omkom omedelbart i olyckan.

YouTube/Inside Edition

När en trafikolycka sker är det vanligt att folk stannar för att se vad det är frågan om. En man ringde räddningstjänsten, men vittnen på plats insåg ganska snart att det inte fanns mycket de kunde göra för de drabbade.

19-åriga Anisa var på väg till jobbet när hon passerade olycksplatsen. Eftersom att vägen var avspärrad tog Anisa upp sin telefon och fotade för att visa sin chef varför hon blev sen. Det var inte förrän senare som Anisa såg något i bilden som hon inte såg vid fototillfället.  

YouTube/Inside Edition

På bilden syns en stark ljusstrimma från himlen strax efter att flickorna och bebisen i bilen dött, och Anisa kände att hon var tvungen att visa fotot för dödsoffrens anhöriga. När familjen fick se bilden brast de ut i gråt.

Även om många skeptiker menar att ljuset är en reflektion från bilens fönsterruta så skänkte den tröst till offrens anhöriga, som väljer att tänka att deras döttrar farit till himlen. 

 När man förlorat någon man älskar är tanken på att personen har det bra någon annanstans det enda som kan ge tröst och lugn. Dela gärna denna fina berättelse vidare för att ge hopp åt andra.

Publicerad av Newsner familj