Mamma ser något komma ut ur bebisens ansikte – då tittar läkaren närmare och inser det osannolika

Först trodde föräldrarna att röda bölden i ansiktet på deras sjumånadersbebis var en vanlig finne.

Där och då tänkte Aaron och Emma Washington att det nog inte var så mycket mer med den saken och släppte det. Men det visade sig att de tog för lättvindigt på detta, för ”finnen” ville inte försvinna…

Jag måste säga att detta är en av de märkligare nyheterna jag stött på i Facebook-flödet på ett bra tag. Denna nyhet har några år på nacken, men sprids nu återigen i sociala medier eftersom den är så uppseendeväckande, gissar jag.

Hur som helst har bland andra tidningar som Daily Mail och tv-kanaler som CNN, Fox News och CBS News tidigare rapporterat om familjen som trodde att deras bebis hade en stor finne.

”Finnen” i bebisens ansikte var något helt annat

Eftersom ”finnen” inte försvann så bestämde de sig för att gå till sjukhuset och låta en läkare titta närmare på bebisens kind. Den blev bara större och föräldrarna blev oroliga.

Läkarna misstänkte först att det kanske rörde sig om en vanlig infektion. Men snart skulle han inse att det var något mer än ”bara” så.

Doktorn petade lite försiktigt på det, och märkte att någonting kom ut. Därför tog läkaren tag i det, och började dra… Det var en fjäder!

Visst låter det otroligt? Det visade sig att läkaren misstänker att bebisen på något sätt andats in fjädern och att den nu ville komma ut genom skinnet. Som tur var mådde barnet bättre efteråt.

Här kan man se ett tv-inslag från amerikanska kanalen CNN där föräldrarna och läkaren berättar om det minst sagt ovanliga fallet:

Dela gärna vidare till dina vänner, om denna nyhet också fick dig att höja på ögonbrynen!