Mamma ser sina tvillingar hålla varandra i handen på ultraljudet.

Brittani och Ian McIntire i Hutchinson i Kansas, USA, har två små döttrar. Och de hade inte planerat att få fler barn. Därför blev de väldigt förvånade när läkaren berättade för dem att de ska ha tvillingar. En av tvillingarna växer inte som han ska dock, och det är osäkert om han kommer att överleva eller inte. Men på det senaste ultraljudet fick familjen se något fantastiskt. Till och med personalen sa att det var ett ovanligt ögonblick. Medan de flesta tvillingar brukar ha en lite mindre fight inne i magen verkar de här två hålla fast vid varandra. Läs vidare för att få hela historien.

När Brittani och Ian McIntire sex veckor in i graviditeten fick veta att de skulle ha tvillingar – när de egentligen inte hade planerat fler barn – gick känslorna från chock till förväntan. De bestämde sig för att namnge de ofödda tvillingarna Mason och Madilyn.

Bildkälla

familj

Men snart gick känslorna också till förtvivlan. Det visade sig att Mason inte växte som han skulle. Han har ett hål i hjärtat, en missbildad hjärna och väger betydligt mindre än sin tvillingsyster.

– Hans enda chans är en hjärtoperation men de vill inte genomföra en hjärtoperation på grund av hans hjärna, säger Brittani till KWCH.

Bildkälla

fanilj3

På varenda uppföljning har familjen fått fler och fler dåliga nyheter. Risken är stor att familjen McIntire bara kommer att få åka hem med ett barn när tiden är inne.

Men nyligen fångades ett unikt ögonblick under ultraljudet. Det såg ut som att de små tvillingarna höll varandra i handen, sa läkaren.

– Vi såg inte mycket, men hon sa att där är hans hand och där är hennes och det ser ut som att de håller varandra i handen. När de försöker ta bilder brukar de flesta tvillingar sparka varandra och slå varandra men hon sa att när det kommer till våra tvillingarna verkar vår flicka beskyddande av pojken, säger Brittani till KWCH.

Det är lite svårt att se på bilden men Mason har lindat sin lilla hand runt sin systers finger.

Bildkälla

familj2

– Det är en tröst att veta att om han går bort är han inte ensam, säger Brittani till KWCH.

Nu hoppas och ber de för att Mason ska klara sig. Ultraljudsbilden har blivit viral och folk över hela USA, kanske världen, skänker nu sina tankar till familjen och till den lilla pojken. Dela gärna denna hjärtskärande, men samtidigt fina, historia vidare.

Publicerad av Newsner Familj, gilla gärna