Mamma badar med sina tre barn i sjön, timmar senare tittar hon på fotot och ser ett ’spöke’

Det var 2014 som Kim Davison och hennes väninna Jessie Lu, tagit med sig sina barn och åkt för att simma i ”Murphys Hole”, i Queensland, Australien.

Medan de lekte i vattnet passade de på att ta lite bilder att ha som minnen.

Det var inte förrän senare samma dag när hon tittade på ett av fotona som Kim såg det fasansfulla.

I en av bilderna syns två vuxna, och fyra barn. Men det var aldrig fyra barn med på utflykten. Det var bara tre, och det fanns inga andra barn i närheten när det tog fotot.

Murphy's Hole
Trip Advisor

Kim kom då även ihåg att en av hennes döttrar flera gånger sagt att det kändes som att någon försökt dra ner henne under vattnet.

Något som mamman först avfärdat.

Efter att bilden spridits som en löpeld efter att den publicerats på Facebook var det många som hörde av sig.

Det okända barnet hade ett skinande vitt ansikte och mörka ögon. Det ser även ut som att det har någonting som liknar horn på huvudet.

Kim är helt säker på att det inte fanns några andra barn i närheten när fotot togs.

Pixabay

Även på negativet syns tydligt att det är någonting I bilden, vilket många experter på övernaturlighet anser vara bevis på att det är någonting i bilden.

Efter att bilden delades på Toowoomba Ghost Chasers Facebook-sida tog historien en ännu mer skrämmande vändning.

Det visade sig nämligen att det exakt 100 år tidigare händ någonting förfärligt i sjön. 1915 hade en flicka drunknat på exakt samma plats, skriver brittiska The Mirror.

Doreen O'Sullivan
WikiTree

Efter att en artikel från händelsen publicerats kunde man läsa om den 13-åriga flickan vid namn Doreen O’Sullivan som förorsakats.

Det hade tagit över en timme innan flickans kropp hittats, och hennes pappa var så förtvivlad att han bestämde att ingen någonsin fick nämna hennes namn igen.

Både Kim och experter är säkra på att det är Doreens spöke som fångats på bilden, medan andra mer skeptiska personer bara menar att det är vattenstänk eller ljus som reflekterats.

Kim hävdar att det inte bara var bilden som fick henne att reagera den dagen, hon hade även känt sig förföljd när hon efter det sista doppet gått ur vattnet.

Det är nu många som vägrar simma ”Murphys Hole” efter den skrämmande upptäckten.

Facebook/Kim Davison

Detta är ju nästan som taget dirket ur en skräckfilm.

Dela historien med dina vänner på Facebook om du också tror på det övernaturliga!