Mamma tvingas adoptera bort sonen: 18 år senare pekar dottern bakom henne och säger ‘vänd dig om’

För 18 år sedan befann sig Tammy Oswalt från Florida, USA, i en omöjlig situation. Hon var på gränsen att bli hemlös tillsammans med sina två döttrar, och hennes pojkvän lämnade henne.

Precis när allt rasade för henne fick hon dessutom veta att hon var gravid.

Tammy ställdes inför ett oerhört ett svårt beslut. Hon klarade inte att ta hand om ett barn till – då skulle hela familjen riskera att hamna på gatan. Pappan var inte intresserad av att ta barnet heller.

Till slut såg hon ingen annan utväg än att adoptera bort barnet i magen.

Hon ville egentligen behålla barnet, men visste att han skulle få det bättre i en familj med tryggare tillvaro och bättre ekonomi.

– En mamma ger inte bort ett barn som om det var en säck potatis, berättar hon för InsideEdition.com, och fortsätter:

– Allt jag kunde ge honom var kärlek, och ibland är det inte tillräckligt. Jag var tvungen att ta det här beslutet just eftersom jag älskade honom.

Youtube/Inside Edition

Tammy ville att sonen skulle få en trygg uppväxt, med föräldrar som kunde ge honom allt det där som hon själv inte kunde.

Hon var dock aldrig helt säker på om det var rätt beslut. I 18 år har hon funderat på hur det skulle bli om hon hade behållit sonen. Hon fick några små uppdateringar från adoptivfamiljen den första tiden, och visste att han hade det bra. Men den där jobbiga skuldkänslan och saknaden försvann aldrig.

Hon berättar att det gick så långt att hon försökte ta sitt liv vid ett tillfälle.

Youtube/Inside Edition

Men tiden gick och Tammy lyckades få ordning på sitt liv till slut. Idag är hennes döttrar vuxna, och sonen som hon adopterade bort har hunnit fylla 18 år. Han fick namnet Dylan Rich av sina adoptivföräldrar.

En dag, i anslutning till Tammys födelsedag, bestämde sig hennes ena dotter för att ge henne sitt livs överraskning.

Några månader tidigare hade Dylan kontaktat dottern, efter att ha hittat hennes telefonnummer på internet. Han ville ta reda på mer om sin biologiska familj, men var inte redo att träffa sin mamma än. Dottern berättade aldrig för Tammy att hon pratat sin bror, utan ville vänta tills han kände sig redo.

Men på Tammys födelsedag bestämde sig syskonen för att överraska henne. Dottern tog med sin mamma till ett kafé där Dylan väntade.

Dottern tog sedan upp sin mobil och filmade mamman på andra sidan bordet. Sedan berättade hon att hennes son stod bakom hennes rygg.

Youtube/Inside Edition

Mammans starka reaktion när hon äntligen får träffa sin son går verkligen rakt in i hjärtat.

– Jag känner mig fullständig nu. Nu har jag allt jag någonsin velat ha. Familjen är det enda som betyder något, säger Tammy efter att ha träffat sin son.

Här nedan kan du se filmen på deras första möte.

Jag blev så rörd av detta. Nu hoppas jag att mor och son kan få en relation till varandra trots att Dylan är vuxen.