Mamma tvingas begrava 4-årige sonen – 5 år senare får hon ett samtal som förändrar allt

För Dave och Jane Daulton började allt som en dans på rosor, de hade fem friska barn, och väntade lyckliga sitt sjätte.

Under graviditeten så visade det sig att deras ofödde son Tommy skulle födas med Downs syndrom.

Föräldrarna blev chockade och visste inte alls vad det skulle innebära men beslutade sig snabbt för att de skulle göra det bästa av situationen.

De visste inte hur livet skulle komma att se ut i framtiden, men de visste att de skulle klara det tillsammans.

Facebook/JaneOrcuttDaulton

Livet är inte alltid lätt, men de älskar Tommy precis lika mycket som sina andra barn.

Det dröjde inte länge efter att Tommy fötts förrän familjen drabbas av en stor tragedi. 4-årige Brian behövde genomgå en hjärtoperation och fick under ingreppet en allergisk reaktion.

Han hamnade i koma och dog bara tre dagar senare.

Familjen är förkrossad och det tog lång tid för dem innan de kan återgå till en normal vardag utan sin älskade familjemedlem.

Åren går men så händer någonting märkligt. Jane har flera nätter i rad samma dröm. Hon ser ett barn med Downs syndrom och hon känner att barnet behöver hennes hjälp.

Efter den tredje natten med exakt samma dröm visste hon att hon var tvungen att göra någonting.

Nästa dag ringde Jane och Dave till en adoptionsbyrå.

Först fick de veta att det var lång väntetid, men redan samma kväll ringde det på telefonen. Det var en familj som dragit sig ur och de undrade Jane och Dave kunde tänka sig att hoppa in istället, de blev överlyckliga och tackade genast ja.

Ben som bara var några veckor gammal när Jane och Dave fick honom, föddes precis som Tommy med Downs syndrom. De förälskade sig snabbt i pojken, och inte ens när de fick höra att Ben hade ett hjärtfel blev de avskräckta.  

De adopterade pojken, och trots att oron fortfarande gnagde efterson deras andra son dött några år tidigare går allt bra.

Jane och Dave finner sådan glädje i att ta hand om barn med Downs syndrom att de fortsätter att adoptera, 1995 blir en liten tjej, Emily en del av familjen och strax därefter även Lani, och familjen fortsätter att växa.

De får höra talas om att det är vanligt att barn i Ukraina med Downs syndrom ofta lämnas bort, och får leva hela sina liv på barnhem och institutioner.

De blir då det första paret i USA att adoptera därifrån, och den lyckliga blir lilla Anya. Familjen fortsätter att adoptera och familjen utökas med fyra barn till, Jack, Philipp, Marina och Molly.

Facebook/JaneOrcuttDaulton

Från en normalstor familj är de nu en jättestor familj med 15 barn, varav 12 med Down Syndrom.

Några av parets barn har idag startat egna familjer, och Jane och Dave är överlyckliga över att de hittat sitt kall i livet.

Här kan du se en video om familjen Daulton och deras makalösa resa:

Dela om du också tycker att Jane och Dave är helt fantastiska som vigt sina liv åt att hjälpa barn med Downs syndrom!