Mamman adopterar 1 pojke som ingen ville ha – 28 år senare slås hon av otäcka sanningen

Ingeborg McIntosh fick slita hårt och offra mycket för att få hem sin son. Jordan placerades i familjen fosterhem när han i stort sett var nyfödd. De kommande fyra åren försökte Ingeborg att adoptera honom, men Jordans biologiska mor ville hellre att han skulle adopteras av afroamerikanska föräldrar. Men från första gången de träffades, stod det klart att Jordan och Ingeborg hade ett speciellt band. Och när ingen annan visade intresse för den lille pojken blev det klart att han fick komma hem till Ingeborg. ”De placerade honom i mina armar och det var kärlek vid första ögonkastet”, säger Ingeborg. Men 20 år senare förändrades allting….  

Familjen McIntosh och Ingeborg har tagit hand om över 125 fosterbarn genom åren. Men få stal deras hjärta som lille Jordan.

Skarmavbild 2016-01-22 kl. 10.43.15

Jordan fostrades hemma hos Ingeborg, men pojkens biologiska mor ville inte att familjen skulle adoptera sonen. Hon såg hellre att Jordan hamnade hos afroamerikanska föräldrar.

Skarmavbild 2016-01-22 kl. 10.44.44

Men det fanns inga hem som ville ta emot Jordan, så han adopterades av Ingeborg när han var 4 år gammal.

”Han var en självklar del av familjen, oavsett vad som hade hänt”, säger Ingeborg.

Skarmavbild 2016-01-22 kl. 11.01.50

Två decennier senare fick Ingeborg beskedet att hon hade cystor i njurarna och att hon behövde en njurtransplantation. Det var då Jordan satta sin plan i verket, utan att mamma Ingeborg anade någonting.

Han gick och testade sig för att se om han var en match. Det var han.

Skamavbild 2016-01-22 kl. 11.19.28

”Det känns som det var menat”, säger Jordan och fortsätter:

”Förhoppningsvis kan jag göra mer för henne när jag blir äldre, men just nu var det i alla fall det minsta jag kunde göra, Ingeborg insisterade på att han inte behövde genomgå operationer, men Jordan hade redan bestämt sig.

Skarmavbild 2016-01-22 kl. 11.19.40

När du ser Jordan prata om Ingeborg är det kristallklart vad han tycker om sin mor: Han kan knappt tala om hennes vänlighet utan att brista ut i gråt av tacksamhet.

”Allt hon har gjort för mig eftersom jag var liten, jag ville bara ge det tillbaka till henne, och visa henne hur mycket jag uppskattar henne”

Trots tuffa motgångar i livet blev detta en riktig solskenshistoria, mycket tack vare det starka bandet mellan mamma och son. Dela gärna detta med dina vänner om du tycker att Ingeborg gjort ett fantastiskt jobb med att uppfostra sin son till en man att vara stolt över!

Publicerad av Newsner familj, gilla gärna