Mamman ammar sin lilla dotter. Men det som syns bakom henne får tusentals att trycka dela.

Att bli mamma eller pappa hör till livets kanske största ögonblick och innebär en livslång kärlek mellan dig och ditt barn. Men det innebär också att all den lediga tid du tidigare tog för givet plötsligt blir mycket, mycket mera sällsynt. Det blir fler sysslor, mer ansvar och en långt större utmaning att få ihop livspusslet. Men om man är två som hjälps med att lägga pusslet blir allting mycket enklare. Och det är just därför bilden nedan nu sprids av tusentals människor på sociala medier.

När Emily Webber satt och ammade sin lilla dotter passade hon på att ta ett kort på dem i spegeln. Och det fotografiet har nu blivit viralt. Men anledningen till att bilden har gillats över 24 000 gånger och delats vidare 3 500 gånger är inte att mamman ammar sin dotter. Nej, förklaringen är det som händer bakom Emily.

Där står nämligen hennes pojkvän och den lilla flickans pappa och torkar Emilys hår medan hon ammar.

”Äkta kärlek är att föna hennes hår medan hon ammar då du har inte så mycket tid så du slår två flugor i en smäll!” står det i överskriften till bilden och Emily själv skriver också:

”Och den bästa delen är att jag inte ens frågade, han erbjöd sig! det blir inte bättre än så! Ta noteringar alla pappa, alla mammor kommer vilja ha sånthär gentlemannaskap!!”

mamma4
FOTO: Emily Webber (Facebook)

Det kanske inte är världens största grej, men det är ju faktiskt ett utdrag ur livet som visar hur fint och vackert livet kan vara och vilken kärlek som ryms inom en liten familj. Något som en läsare också skriver i en kommentar till bilden:

”Verkligen äkta kärlek! Min make lagar alltid middag på kvällen medan jag stoppar om vår lilla i sängen. Det handlar faktiskt om lagarbete!

Publicerad av Newsner familj, gilla gärna