Mamman Annica lider av obotlig cancer – nu får hon en drömresa efter vännernas insamling

Trebarnsmamman Annica Thimberg, 35, lider av cancer som inte går att bota.

Men nu har Annica och hela hennes familj fått något att glädjas åt.

Hundratals människor har samlat in pengar till en drömresa för hela familjen.

Cancersjuka Annica Thimberg från Skövde har precis påbörjat sin cellgiftsbehandling. Hennes nära vän och bloggaren Johanna Toftby startade i söndags en insamling till sin vän som alltid drömt om en resa utomlands, till sol och vita stränder, med familjen.  

Och det har gått över all förväntat.

– Hundratals människor som engagerat sig i hennes kamp har lyckats samla ihop pengar till en drömresa för Annica och hennes familj, säger Johanna Toftby till Expressen.

Nu har över 100 000 kronor samlats in till familjen.

– Ni är fantastiska, jag säger det igen! Nu har ni härliga läsare samlat in över 100 000 kronor till Annica och hennes fina familj. Tack vare er har de inte en familjeresa att se fram emot utan två, en nu i vår och en i höst. Och pengarna bara fortsätter att rulla in! Skriver Johanna på sin blogg

Cancersjuke Annica berättat att insamling har rört henne till tårar. Mitt under den tuffa cellgiftsbehandlingen kommer nyheten om att familjen nu kan göra en drömresa tillsammans som en glimma solljus i mörkret.

– Är så trött så jag vill gråta. Men istället så har det vänds till att  jag gråter glädjetårar. Jag är så lycklig! Trodde aldrig mina ögon när krilles telefon plingade och plingade och plingade av alla swisch när vi satt första dagen på cellgifter. Det är verkligen så AMAZING! Vill tacka med många meningar och många ord i de meningar som förklarar hur oerhört glada vi är, skriver Annica Thimberg på bloggen.

Otroligt vad fina människor det finns som samlat in pengar till familjens drömresa! Dela gärna den här fina historien! 

Publicerad av Newsner familj, gilla gärna