Mamman är i chock efter bilolyckan, när jag hör anledningen bakom kokar jag

Det är inte den första gången jag skriver om en bilolycka orsakad av någon som fattat beslutet att först dricka alkohol och sedan tyckt att det var okej att sätta sig bakom ratten.

Det händer allt för ofta, ibland går det bra, men oftast går det åt helvete.

Det här inlägget skrevs av en ambulanssjukvårdare bara timmar efter att en familj slagits i spillror.

WikimediaCommons

För er som inte vet: Jag är en ambulanssjukvårdare i San Diego. Normalt sätt hade jag inte delat någonting här för allmänheten, men nu gör jag det för jag hoppas att någon av er idioter kan tänka en gång när det gäller att köra bil berusad.

För några timmar sedan kom jag till en trafikolycka där den ena bilen stod på taket, den andra i en tegelvägg. Det satt en kvinna på trottoarkanten täcka i blod, hon höll ett barn i sin famn, som blivit klyft i två delar.

Wikipedia

Hon försökte gång på gång fästa hans avhuggna huvud vid kroppen för att göra honom hel igen. Från andra sidan vägen kom en desperat man emot mig med en livlös flicka i sina armar. Så fort jag kommit ut ur ambulansen kastade mannen bokstavligt talat den 7-åriga flickan i min famn.

Han stod bredvid och tittade på när mina kollegor pumpade in medicin efter medicin i hennes vener, satte en tub i hennes hals och sköt elchocker genom hennes kropp.  Deras bil hade demolerats av en rattfyllerist som kört mot rött ljus i över 100 kilometer i timmen.

Imgur

Flickan hade kastats 10 meter ur bilrutan och pojkens huvud hade huggits av, av stötfångaren på förarens bil. Båda föräldrarna och den extremt berusade föraren gick oskadda därifrån medan barnen aldrig kommer att vakna. Jag såg en familj förintas idag. Var inte en jävla idiot.

Jag förstår inte hur man kan vara så korkad att man sätter sig i bilen när man är berusad. En familj är förstörd, två oskyldiga barn har dött. Världen kommer aldrig att bli densamma igen för varken den drabbade familjen eller den berusade föraren.

Shutterstock

Det är ALDRIG okej att sätta sig bakom ratten när man är onykter, och det är ALLTID okej att stoppa någon som är berusad från att köra.

Hjälp oss att sprida detta livsviktiga budskap, om en delning kan rätta ett liv så är det värt det!