Mamman attackeras våldsamt av ex-maken – då rycker barnen in och gör det otänkbara

Ibland visar personer man känt länge en ny sida av sig själva, och i vissa fall är det tyvärr en tråkig eller till och med ett fasansfullt personlighetsdrag som kommer fram. 

Fembarnsmamman Rachel Moore hade varit tillsammans med kärleken Daryl i sju år innan han visade sitt rätta jag. När Daryl inte ville acceptera att Rachel inte ville leva med honom längre brast det, och han gick till våldsam attack mot henne. Rachel misshandlades så svårt att hon tappade medvetandet. Räddningen? hennes barn. 

När Rachel träffade Daryl var hon ensamstående med tre barn. Rachel kände att Daryl var mannen i hennes liv, och kärleken var besvarad. De skaffade två barn tillsammans och levde ett lyckligt liv i många år, fram till den dagen då Daryl slog henne. 

Rachel vägrade att acceptera att bli behandlad så, därför slängde hon ut Daryl och avslutade relationen. Daryl ville inte att det skulle ta slut, men han och Rachel lyckades hålla en vänskaplig relation under tiden som följde, och Rachel uppfostrade barnen själv. 

Men så en kväll slog det slint i Daryls huvud igen, och denna gång värre än tidigare. Rachel var hemma med barnen när hon hörde hur en bil sladdade in på garageuppfarten. Hon förstod direkt att det var Daryl, och situationen blev inte bättre av att han var alkoholpåverkad. 

Men det var inte det värsta, Daryl var beväpnad med ett hagelgevär, och började skjuta i vrede mot Rachel som träffades av två skott i armen. Kulskotten gjorde att Rachel föll ihop medvetslös, vad Daryl inte väntat sig var att barnen skulle agera som de gjorde. 

Medan Daryl laddade om sitt vapen sprang 12-årige sonen Cameron fram och slet loss vapnet ur Daryls händer, sedan kom 14-årige Hayden och tröck ner mannen för att sedan ta ett strypgrepp på honom så att han svimmade. 

Båda sönerna samt flickan Kaylee hade tränat kampsport, vilket Daryl inte kände till sedan tidigare men fick veta den hårda vägen. 

När barnen lyckats få kontroll på situationen kunde polis och sjukvårdare larmas så att mamman fördes i trygghet till sjukhus. 

Det krävs inte bara lektioner i kampsport för att barn ska lyckas med något sånt här, utan stort mod och en stark vilja att rädda sin mamma. Dela gärna denna starka berättelse för att hylla barnens hjälteinsats.