Mamman ber hantverkaren fixa värmepannan. Det han skriver på kvittot sprids nu som en löpeld på nätet.

Att vara mamma till två små barn kräver sannerligen en hel del jobb som förälder. Hur duktiga barnen än må vara så är det alltid något plagg som ska tvättas eller någon läxa som ska rättas. Därför kan det vara skönt att vara två föräldrar som delar på ansvaret i hemmet för att på så sätt hinna med livets alla krav. Dessvärre för Bridget Stevens är detta inte något som är möjligt för tillfället. Hennes make, Bobby, arbetar nämligen som soldat och är för tillfället ute på uppdrag i jobbet. Och just då bestämde sig givetvis hemmets värmepanna för att klappa ihop.

Bildkälla: Bridget Stevens (Facebook)

En dag när hon kom hem möttes hon av ett iskallt hem och hon förstod snabbt att det var pannan som gett upp.

Alla som någon gång ägt ett hus vet att en trasig värmepanna kan bli en riktigt dyr historia, men Bridget hade inget val. Hon kunde inte laga pannan själv och ute var det råkall vinter. Hon fick helt enkelt koppla in dyra hantverkare.

Bildkälla: Bridget Stevens (Facebook)

Hon kom i kontakt med en trevlig firma där ägaren, Paul, följde med henne hem för att se vad han kunde göra. Medan han arbetade med den trasiga pannan pratade han och Bridget om sina liv och hon nämnde då att hennes make var inkallad för tjänstgöring.

Bridget tänkte inte mer på deras samtal förrän hon några dagar senare körde till Pauls firma för att betala för hans arbete. Väl inne på kontoret räckte han över räkningen för arbetet och då fick Bridget en chock.

Bildkälla: Bridget Stevens (Facebook)

På kvittot stod en notering: ”Ingen värme. Kvällssamtal. Militärrabatt. 1 dollar.”

I ett Facebook-inlägg berättar Bridget att hon trots allt försökte betala Paul för allt jobb han lagt ner men han vägrade ta emot det. I stället hälsade han ett tack till hennes make för det jobb han gör.

Bildkälla: Bridget Stevens (Facebook)

I inlägget, som delats över 7 000 gånger, skriver hon också:
”Tack Paul Betlyn. Mitt hus är nu fint och varmt tack vare dig.”

This is a bit lengthy, but I just want to take a minute to acknowledge Betlyn Heating and Cooling. I came home with the…

Publicerat av Bridget Stevens den 13 januari 2016

Det är svårt att inte bli berörd över hur pass fina och varma människor det finns där ute i världen. Var inte snål, dela detta vidare om du också blev varm i hjärtat av den här mammans berättelse.