Tweet about this on Twitter Pin on Pinterest Share on Facebook

Mamman blir gravid för femte gången. Läkaren tror inte sina ögon när han ser detta på ultraljudet.

När Joani och Trevior några år efter skoltiden, fått fyra döttrar, fick Joani reda på den omtumlade nyheten som ingen mamma vill höra. På grund av hennes medicinska tillstånd skulle det nästan vara omöjligt för henne att få fler barn. Familjen fortsatte leva sitt liv men längtan att få fler barn svalnade aldrig. Några år senare, hände det omöjliga och nu har deras historia fångat mångas hjärtan!

Joani och Trevion Clemons blev kära i tonåren under skoltiden och fick fyra döttrar några år senare. Även om Trevion inte kunde rå för att känna sig överrumplad ibland, kunde inte han och hans fru vara lyckligare.

WSBTV
WSBTV

Joani blev senare diagnosticerad med ett medicinskt tillstånd som förhindrade framtida graviditet. Men sju år senare, fick paret några överraskande nyheter: Joani var gravid.

Men, det var inte den enda överraskningen. Ovetande för paret, så väntade de inte bara en, utan tre bebisar. Och när Joani var klar med ultraljudet fick paret också reda på att de var identiska trillingpojkar som låg i magen.

WSBTV
WSBTV

Hela familjen var glada, men både Joanis och barnens hälsa var i riskzonen.

”Eftersom jag var så kort, och det var tre av dem, så sa läkaren att chansen att de skulle överleva var väldigt liten. Och om trillingarna skulle överleva så skulle mitt liv vara i fara”, berättar Joani för WSBTV.

Joani var i vecka 27 när läkarna beslutade sig för att ta ut barnen med kejsarsnitt. Trillingarna kom alltså till världen nästan tre månader för tidigt, och vägde bara 1,5 kilo. Pojkarna var så små att Treviors vigselring kunde åka ner till armbågen på en av bebisarna.

Familjen Clemons bad för ännu ett mirakel.

WSBTV
WSBTV

Miraklet inträffade. 10 veckor senare kunde trillingpojkarna skrivas ut från sjukhuset och komma hem med Joani och Trevion.

Idag, över ett år senare mår trillingarna bra och växer så det knakar. Klicka på filmen för att se hur pojkarna ser ut idag!

Publicerad av Newsner familj, gilla gärna