Mamman blir gravid för femte gången, men när läkarna ser ultraljudet fryser alla till is

Trevion och Joanie träffades under gymnasietiden och det tog inte lång tid innan de fattade tycke för varandra. Det ena lede till det andra och paret fick fyra fina flickor ihop.

Deras döttrar är i dag 21, 18, 11 och 9 år gamla.

Efter att den yngsta flickan fötts fick Joanie diagnosen att hon fått en sjukdom som gjordes det omöjligt för henne att bli gravid igen.  Men i övrigt mådde Joanie bra.

Men 7 år senare fick Joanie ett besked från läkarna som hon inte alls var beredd på. Hon var nämligen gravid. Men detta var inte allt.

Foto: Youtube

Trevion och Joanie var nöjda med sina fyra flickor som förgyllde deras liv. De var mer än nöjda med sin familj, men någon gång då och då tänkte de på att det kanske kunde vara trevligt med ett till barn.

Foto: Youtube

Men sedan diagnostiserades Joanie med en sjukdom som gjorde att hon inte kunde bli gravid igen och då släppte Joanie och Trevion tanken på att skaffa en ännu större familj.

Foto: Youtube

Familjelivet rullade på och alla mådde bra. Men 7 år senare skulle skulle en bomb släppas. För när Joanie besökte läkaren fick hon ett besked hon inte alls var förberedd på. Samma läkare som hade meddelat hennes att hon aldrig mer skulle kunna bli gravid igen meddelade nu att hon faktiskt var gravid.

Joanie blev Trevion blev givetvis chockade. Men det skulle komma en till nyhet som skulle lämna dem ännu mer i chock. För snart upptäckte läkarna på ett ultraljud att hon dessutom väntade identiska trillingar! Chansen att få enäggstrillingar är cirka en på 200 miljoner.

Foto: Youtube

Men ju fler barn i magen, desto större risk för komplikationer. Eftersom Joanie var så kort och bar på tre barn, var chanserna att alla skulle överleva inte de bästa. Och om barnen skulle överleva, så fanns ändå risken att Joanies liv skulle vara i fara.

Foto: Youtube

Familjen var förstås glad, men de potentiella farorna gjorde alla mycket oroliga. En vän till familjen rekommenderade dem en klinik i Atlanta som specialiserat sig på riskabla födslar, vilket gav dem en enorm trygghet.

Foto: Youtube

De små pojkarna Devon, Bryce och Miles föddes tre månader för tidigt.

Foto: Youtube

De var var så pass små att Trevion kunde trä sin bröllopsring över deras armar!

Foto: Youtube

Men bebisarna fick all den hjälp de behövde och lyckades återhämta sig väl. Efter tio veckor på sjukhuset var de starka nog att få åka hem.

Foto: Youtube

Joanie och Trevion var överlyckliga av att ha fått en så stor stor familj. 18 månader efter att pojkarna fötts mår hela familjen toppen. Vilka underbara nyheter!

Foto: Youtube

I videospelaren här nedanför kan du se video om familjen.

Dela gärna med dina nära och kära om du också tycker att det hör var en fantastisk historia om du vill önska familjen stort lycka till i framtiden.

Mammor är fantastiska, han kan du kolla på en hyllningsvideo till alla mammor där ute. Kom ihåg att ni är underbara!