Mamman dör efter 7:e barnet, under begravningen blir Emilie hans räddning

Det är många ungdomar som efter avslutade studier vill ge sig iväg för att upptäcka världen.

Det ville även 22-åriga Emelie Larter från Storbritannien. Medan vissa åker för att roa sig, festa och träffa nya vänner, valde Emelie att åka till Afrika och jobba som volontär.

En kvinna hade just född sitt sjunde barn, men överlevde tyvärr inte förlossningen, det nyfödda barnet var stressat och saknade sin mamma.

Facebook/EmelieLarter

När Emelie och hennes kollega fick höra talas om spädbarnet bestämde de sig för att köra till byn Butagaya där barnet fanns.

När de kom fram efter en timmes resa kom de mitt under mammans begravning. Pojken som fötts blev hennes sjunde och sista.

Det var ingen som brydde sig om pojken och han lämnades därför över till barnhemmet där Emelie volontärarbetade, skriver The Mirror.

Facebook/EmelieLarter

Den lille pojken låg invirad i filtar och såg nöjd ut när han hamnade i Emelies famn, det var kärlek vid första ögonkastet, han fick heta Adam.

Emelie hade ingen tidigare erfarenhet av barn med blev snabbt Adams enda vårdgivare. Hon matade, bytte blöjor och lugnade honom när han var ledsen, sju dagar i veckan, 24 timmar om dygnet tog hon hand om honom.

När hon inte visste vad hon skulle göra ringde hon sin egen mamma för att be om råd. Trots att det inte fanns rinnande vatten, elektricitet och extrem hetta ångrade hon inte en enda minut hon var med Adam.

Facebook/EmelieLarter

Emelie förlängde sin vistelse i Uganda med två månader men var sedan var det dags för henne att ta examen och hon återvände till England. Saknaden var så stor att det bara dröjde ett par veckor innan hon åkte tillbaka för att hälsa på Adam igen.

Men pengarna tog slut och hon fick återvända hem igen efter några månader. När hon kom till England jobbade hon hårt för att spara pengar för sin och Adams framtid.

Tillslut begav hon sig till Uganda igen där hon fick jobb som lärare på en internationell skola, hennes relation med dåvarande pojkvännen tog också slut i samma veva. Kärleken till Adam var starkare.

Facebook/EmelieLarter

När skolan behövde göra nedskärningar förlorade Emelie sitt jobb. Men det var många som hade hört talas om hennes och Adams historia och ville hjälpa Emelie som startat en Go Fund Me-sida. 

Hittills har över 250 000 kronor samlats in, de ska användas för att Emelie ska kunna bli Adams juridiska mamma, mamma är hon redan.

Med en så kärleksfull och omtänksam mamma är jag säker på att Adam kommer att få en mycket ljus framtid.

Facebook/EmelieLarter

Dela gärna en denna solskenshistoria om du också tror att Emelie kommer att bli en fantastisk mamma!