Mamman dör plötsligt, då hittar dottern en bild på huset och ser rörande detalj vid uppfarten

Det är alltid svårt att förlora någon man älskar. Varje persons sorg är unik, och de anhöriga hittar sitt eget sätt att hantera de svåra känslorna. 

Denise Underhill förlorade sin mamma Beryl för 18 månader sedan, men tänker fortfarande på henne varje dag.

Hennes mamma älskade att pyssla i trädgården, och varje gång Denise arbetar i sin egen trädgård i Florida brukade hon tänka på sin mamma och sakna henne lite extra.

Nyligen blev saknaden större än vanligt, och Denise kände att hon bara var tvungen att prata med sin mamma. Men det gick ju inte.

Istället surfade Denise in på Google maps för att titta på sin mammas gamla hus via street view. Det var då hon såg det.

Hon hade hoppats att bilderna på huset skulle påminna henne om mamman, och hon ville även se om de nya ägarna hade ändrat något på huset.

Men bilderna visade sig vara äldre än så. Google hade nämligen fångat mamman på bild.

© Google Maps

Denise förstod att detta måste vara några av de sista bilder som togs på mamman. På bilderna gör hon det hon älskade mest – vattnar blommorna i sin trädgård.

© Google Maps

Denise blev lycklig över att få se dessa vardagliga bilder från mammans liv. Hon berättar för Tamworth Herald att hon tror att någon ville att hon skulle se detta. Kanske var det hennes mamma där uppe i himlen som gav henne idén att gå in på Google.

© Google Maps

Vilket fint minne av mamman! Många fotografier är arrangerade, med uppställda och leende personer som tittar i kameran. Men dessa bilder visade mammans vardag i trädgården där hon älskade att vara. Det är härligt med sådana bilder också.

Krama om de ni älskar nu, för man vet aldrig när de rycks ifrån en. Jag ska i alla fall krama mina nära och kära en extra gång idag!

Publicerad av Newsner familj