Mamman dör under förlossningen – 24 timmar senare är maken med om ett mirakel

Ibland händer oväntade saker som vi inte kan styra över, till exempel komplikationer under en förlossning. Melanie Pritchard hade en lugn graviditet utan några tecken på kommande problem, men väl på förlossningen hände det ofattbara. Melanies hjärta stannade och hon dödförklarades, men tack vare att någon vägrade ge upp hoppet skedde det som får hela nätet att tro på mirakel.

När Melanie Pritchard åkte in på förlossningen började hon att krampa och hade svårt att andas. Det visades sig snart att hon drabbats av fostervattensembolism, vilket är ett ovanligt tillstånd som innebär att fostervattnet kommer in i mammans blodflöde. När det händer skapas en allergisk reaktion som ofta leder till döden. 

Melanie var döende, och läkarna fick genast påbörja kejsarsnitt för att få ut barnet. 

När pappan fick se sin dotter för första gången fylldes han av tusentals känslor.
– Den bitterljuva delen i det var att jag fick veta att Melanie kanske inte kommer att kunna vara där. Att jag kanske får uppfostra den här lilla prinsessan på egen hand, säger maken till CBN.

Melanie dödförklarades, och läkarna frågade Doug om han ville säga farväl till sin fru. Förtvivlad lutade han sig fram till sin stora kärlek och viskade ”Om du fortfarande har kraft kvar, bara lite… kämpa!”.

Men så hände det ofattbara som gjorde att Melanies död inte var slutet. När hennes bror som är läkare kom till sjukhuset bestämde han sig för att utreda Melanies fall. Han upptäckte en inre blödning som läkarna missat, vilket gjorde att de tog Melanie till operationssalen omgående.

24 timmar senare vaknade Melanie. 

Trots komplikationer har varken Melanie eller dottern några skador efter förlossningen och det som hände efteråt. Hör berättelsen med ders egna ord här: 

Tack vare att läkarna vägrade ge upp så slipper Doug och lilla dottern leva utan sin älskade Melanie. Den här rörande berättelsen visar att hoppet är det sista som överger en, dela gärna om du håller med.