Mamman dumpar sin 1-åriga bebis i övergivet hus, 10 år senare återvänder hon och upptäcker det otänkbara

Invånarna i den ryska staden Yaroslavl kommer för alltid att minnas det hemska som inträffade för drygt tio år sedan.

En dag hörde en granne en bebis gråta i ett hus i närheten. Personen brydde sig inte så mycket om det för tillfället och återgick till vardagen. Men nästkommande dagar fortsatte bebisen att gråta. Men ingen hade synts i huset, och inte en enda lampa var tänd om kvällen.

Grannen började då ana oråd och ringde till polisen.

När polisen tagit sig in i huset var det helt tomt, de som bott där innan hade tagit med sig allt de ägde och försvunnit. Det enda de efterlämnat var deras egen bebis.

Youtube

Den ettåriga flickan låg på det smutsig och kalla golvet,  och det var tydligt att hon legat där ensam i flera dagar.

Efter lite efterforskning förstod de att bebisen hette Liza Verbitskaya, men hennes föräldrar gick inte att hitta.

Liza fördes till sjukhus där hon fick stanna i flera dagar för att återhämta sig.

Youtube

På sjukhuset var också Inna Nika, hennes son var sjuk och hon var därför på sjukhuset nästan dygnet runt för att vaka vid hans sida.

En dag hörde hon ett skrik ifrån rummet bredvid. och kikade in i rummet.

Där såg hon lilla Liza och fick genast moderskänslor för henne. Varje dag gick Inna in till Liza och tog även med sig kläder, leksaker och mat till henne.

Youtube

En dag när hon som vanligt skulle gå in och hälsa på flickan var Liza plötsligt borta. Hon hade blivit tillräckligt stark för att för att lämna sjukhuset, och hade blivit lämnad på ett barnhem, skriver aif.ru.

Inna kände att hon inte kunde vara utan Liza och åkte genast till barnhemmet och sa att hon ville adoptera flickan.

Youtube

Efter att allt pappersarbete var klart fick hon flytta hem till Lizas familj, och Inna älskade henne precis lika mycket som sina biologiska barn.

Liza var då nästan två år men kunde bara äta flytande föda och var extremt rädd för höga ljud. Hon hade verkligen inte haft någon lätt start i livet. Men tack vare Inna var de mörka tiderna nu ett minne blott.

Youtube

Liza hade även svårt att gå,  Inna lät då flickan börja på en dansskola, hon hoppades att musiken skulle uppmuntra henne att lära känna och börja använda sin kropp.

Om det var tack vare dansskolan eller all kärlek och omtanke hon fått från sin nya mamma vet jag inte, men det dröjde inte länge innan Liza blomstrade, och när hon började i skolan kunde ingen misstänka att flickan haft en sån tragisk start i livet.

Youtube

Liza var lite mörkare i hyn än sina nya syskon och fick ofta utstå glåpord, men Inna sa att hon inte skulle bry sig om vad andra sa, de va bara avundsjuka.

Idag är Liza tonåring och har vunnit flera skönhetstävlingar, talangjakter och har även fått sitt första jobb som modell.

Youtube

Strax efter att Liza blivit känd fick hennes biologiska mamma höra talas om Liza och hur känd hon nu hade blivit, hon ville då återuppta kontakten med henne, men nekades.

Det är upp till Liza själv att bestämma om hon någonsin vill ha kontakt med mamman som misshandlade och övergav sin dotter när hon bara var bebis.

Vilken tur att Liza fick komma till en familj som älskade henne.

Dela om du tycker att Inna är en riktig hjältinna!