Mamman får oväntad hjälp från en äldre dam när hon ammar sin son på ett kafé.

Att amma på offentlig plats tycks av någon anledning kunna störa och provocera vissa människor. Vi har tidigare berättat om en mamma som ammade på en restaurang när hon blev konfronterad av en främling som menade att hon kunde gå in på en toalett för att amma sitt barn då hon menade att det var störande att tvingas se henne sitta med bröstet framme. Den här historien inleds på samma sätt, en mamma sitter och ammar sin lilla son när en främmande kvinna plötsligt stegar fram mot henne med bestämda steg. Mamman blir orolig och vet inte vad som väntar, men när den främmande kvinnan är framme vid bordet får mamman sig en rejäl överraskning. Läs hela hennes berättelse här under!

Såhär berättar mamman själv i ett Facebook-inlägg på sidan ”Love What Matters”:

”Jag ville bara dela med mig av det fina ögonblick jag var med om i morse.

Idag var första gången jag gick ut och åt frukost med min åtta veckor gamla son, jag hade precis fått min frukost och varma choklad när Jaxon började gråta och ville ha mitt sitt bröst så självklart matade jag honom. Efter några minuter kom en äldre kvinna fram till mig, jag blev rädd och trodde att hon skulle säga åt mig att stoppa undan mitt bröst, men i stället började hon skära upp min frukost åt mig och sa ‘vilken bra mamma du är, vi kan ju inte låta din mat bli kall, eller hur’.

Jag kunde ärligt talat ha börjat gråta, finaste kvinnan NÅGONSIN!!”

LoveWhatMattersFacebook
Love What Matters (Facebook)

I kommentarerna till inlägget hyllas den främmande kvinnan för det hon gjorde. ”Ett perfekt exempel på en kvinna som stöttar och lyfter en annan kvinna! Det är såhär det borde vara, älskar det!” skriver exempelvis en användare.

Och det är väldigt lätt att hålla med. I stället för att sänka varandra borde vi alltid försöka lyfta och hjälpa varandra. Dela gärna den här historien vidare så fler kan få läsa om den här fina händelsen!

Publicerad av Newsner Familj, gilla gärna