Mamman får se 6-åriga sonen uppträda – då rycker läraren mikrofonen ur hans händer

Att få höra sitt barn sjunga är något av det vackraste som finns. Även fast det inte låter förträfligt är det ändå kärleksfullt och fint att få lyssna på.

Men när en lärare vill annat kan man inte låta bli att bli irriterad. Precis det hände Amanda vars autistiska son inte fick chansen att visa upp sig på scenen.

När ens barn ska uppträda på förskolan är det alltid ett speciellt tillfälle och kan man dessutom finnas på plats som förälder är det en händelse man aldrig kommer glömma.

När Amandas 6-åriga autisiska son Caleb skulle uppträda inför Halloween var hon på plats. Men ett uppträdande som till en början var så himla vackert skulle snart förvandlas till någonting annat. 

Bildkälla: Youtube/Inside Edition

Caleb hade verkligen sett fram emot att uppträda med sin förskoleklass. Under uppträdandet stod han i kören och sjöng för fulla muggar, och när barnen i slutet radade upp sig för att säga några ord till publiken var det Caleb som också skulle avsluta.

Men innan han hann säga någonting tog läraren mikrofonen rakt framför ansiktet på honom.

Bildkälla: Youtube/Inside Edition

Caleb, som var utklädd till en kalkon för pjäsen, skrek ”nej” och började gråta. Flera föräldrar i publiken blev ilskna efter det inträffade och Amanda berättar att hennes hjärta gick i kras.

– Han ville bara säga ”gobble, gobble”. Vad hade det skadat att ge honom några extra sekunder, säger hon med tårar i ögonen. 

Bildkälla: Youtube/Inside Edition

Skolans rektor menar att pojken redan hade sagt sina repliker men att de kanske borde ha agerat annorlunda. Amanda lade ut videon på sin Facebook-sida och snabbt var det många föräldrar som svarade och visade sitt medlidande. 

Det gör ont i hjärtat av att läsa det här. Caleb verkar vara en helt fantastiskt pojke med mycket energi som verkligen borde ha fått några sekunder till i rampljuset. 

Inget barn ska behöva utstå det här. Dela gärna artikeln med dina vänner på Facebook och hjälp oss sprida historien om Caleb.