Mamman födde världens första sjulingar. 18 år senare fascineras miljoner av familjens otroliga öde.

När Kenny och Bobbie McCaughey fick reda på att de skulle bli föräldrar efter en assisterad befruktning var glädjen total. Men det hela skulle bli mycket större än så. Deras familj skulle komma att gå till historien. Bobbi bar nämligen på sjulingar. När chocken lagt sig något ställdes föräldrarna inför ett tufft beslut.
De var tvungna att bestämma om de skulle behålla alla sju barn, trots de stora riskerna under förlossningen, eller om de skulle utgöra en selektiv fosterreducering.

Föräldrarna ville ge alla sina barn en chans så de bestämde sig för att Bobbie skulle föda alla sju barnen. Mirakulöst nog överlevde alla den tuffa förlossningen. Detta gör dem till världens första sjulingar där alla överlevde förlossningen.

Skärmavbild 2015-10-13 kl. 12.03.04

Kenny, Bobbie och sjulingarna blev en världsnyhet och många tidningar och nyhetskanaler rapporterade om den mirakulösa förlossningen.

NBC News har följt familjen, som är unik i världen, under många år och de gjorde ett reportage om dem strax innan barnens 18-årsdag. Det är verkligen underbart att se hur barnen har åldrats tillsammans.

Skärmavbild 2015-10-13 kl. 12.12.29

Det är svårt att föreställa sig hur deras uppväxt måste ha varit, hur mycket föräldrarna måste ha slitit. Men jag kan tänka mig att det var rätt fartfyllt hos familjen McCaughey. Vad underbart det måste vara att ha en sådan stor familj. Att alltid ha ett syskon att leka med, att prata med. Bandet mellan dessa sjulingar är verkligen unikt, och det är fascinerande att följa deras uppväxt.

Här kan ni titta på reportaget om familjen:

Publicerad av Newsner familj, gilla gärna