Mamman föder tvillingar – då upptäcker hon att bebisarna inte liknar varandra

Varje gång ett barn föds är det ett mirakel. Ett nytt liv som kommer till jorden och som ska börja sin långa färd genom livet.

För den här mamman skulle 1 mirakel bli till 2.

Men när hon för första gången fick se sina två små bebisar fick hon sig något av en chock. Den ena såg nämligem inte alls ut som den andra.

Whitney och Tomas hade fått ett riktigt glädjebesked från läkaren.

I stället för att endast vänta ett litet barn hade Whitney två små flickor, tvillingar, i magen.  

Bildkälla: Facebook/Whitney Mayer

En dag var det till slut dags för de två att komma till världen och förlossningen gick utan problem.

Men det var en sak som stack ut när de fick se sina tvillingflickor för första gången.

Bildkälla: Facebook/Whitney Mayer

Tvillingflickorna, Kalani och Jarani såg inte likadana ut. Kalani hade fått vitare hy, från mamma Whitney, medan Jarani fått mörkare hy, från pappa Tomas. Ingen på BB kunde tro att de var sant. Att få tvillingar med olika pigment hör till ovanligheterna, faktiskt en på miljonen. 

– När de föddes ville jag tro på det, men det är så ovanligt så jag inte trodde det skulle hända med mina tvillingar. Men så var det, säger Whitney till KHQA News.

Bildkälla: Facebook/Whitney Mayer

Det som händer när två tvillingar föds med olika pigment på huden är att två olika spermier befruktar två olika ägg. Även fast ett fåtal gener behandlar hudfärg är det extremt ovanligt att det faktiskt inträffar.

Whitney och Tomas har delat med sig av några fantastiska bilder på familjen, och tvilingarna Kalani och Jarani är något av det sötaste jag har sett.  

Bildkälla: Facebook/Whitney Mayer

Kalani och Jarani ser ut att vara två riktigt friska fläktar som kommit in i Whitney och Tomas liv.

Det här är verkligen ett tecken på att livet är helt underbart – och att när du minst anar det kan det också komma med några käreksfulla och minst sagt oväntade överraskningar.

Bildkälla: Facebook/Whitney Meyer

Vilka fantastiska små mirakel livet kan ge oss. Dela gärna artikeln med dina vänner på Facebook om du också tycker livet är vackert!