Mamman föder världens ovanligaste trillingar – 9 månader senare chockas alla av deras förvandling

Att vänta barn är alltid speciellt, och kan variera väldigt mycket från person till person. Medan vissa kör på som vanligt och jobbar fram tills vattnet går är det lite tuffare för andra.

Att ha mer än ett barn i magen kan verkligen sätta kroppen på prov.

Mamman i den här berättelsen väntade inte ett eller två barn, ovanligt nog väntade hon trillingar, något som är mycket ovanligt. Men det var inte att hon väntade trillingar som är det ofattbara i den här historien.

Facebook/Phénomène”In-expliqué?”AVousdeJuger.

Två av barnen satt ihop. Det finns bara ett fall känt sedan tidigare där två av de tre trillingarna varit siamesiska tvillingar.

Tyvärr kunde barnens biologiska mamma inte ta hand om sina tre trillingflickor och Mackenzie, Macy och Madeline fick istället komma till Darla och Jeff Garrison. Paret som sedan tidigare hade tre söner var mycket glada över tillskottet.

Det beslutades strax efter barnens födsel att Mackenzie och Macy skulle separeras.

Facebook/Phénomène”In-expliqué?”AVousdeJuger

När flickorna var nio månader gamla var det dags. Läkarna var först tvungna att stretcha flickornas hud för att sedan under en mycket riskfylld operation kunna separeras, de fick behålla ett ben var.

Operationen tog 24 timmar och var riktigt lyckad, båda flickorna återhämtade sig väl.

Två år efter operationen fick Darla och Jeff äntligen adoptera alla tre flickorna som bor och trivs tillsammans med parets tre söner på en farm i Iowa, USA.

Facebook/Phénomène”In-expliqué?”AVousdeJuger

Systrarna har till och med fått varsin häst. Trots att de bara har varsitt ben kan flickorna med hjälp av proteser ta sig fram på egen hand.

Vilken tur flickorna hade som fick komma till en underbar familj som gör allt för att systrarna ska ha det bra.

Facebook/Phénomène”In-expliqué?”AVousdeJuger

Här kan du se en video om flickornas riskabla separation:

Dela gärna artikeln med dina vänner på Facebook om du också tycker att hylla alla fantastiska föräldrar!