Mamman födde barn fast hon inte ens visste om att hon var gravid.

Jag är precis som de flesta. Jag surfar runt på Facebook och klickar in mig på det jag tycker verkar intressant av en eller annan orsak. Det är inte alltid jag tror på det som står det, speciellt inte om det är för bra för att vara sant. När jag först såg den här historien om Dragica som var gravid och födde barn utan att veta om det trodde jag inte på den en sekund. Men sedan googlade jag lite och det är tydligen inte helt ovanligt. Det här drabbar många kvinnor och är mycket traumatiskt. Ofta beror det precis som i det här fallet på att någon i vården missar att det är en graviditet och diagnosticerar det som något annat. Läs gärna den här historien och dela den vidare för att sprida ordet om något som drabbar kvinnor men ofta ingen tror på!

Det började med att Dragcia och hennes vänner bestämde sig för att bli riktigt bruna en sommar och började sola regelbundet. Men efter några veckor började hon må illa och mensen blev oregelbunden.

Dragica gick till läkaren för att få svar på vad som hände. Men han avfärdade henne bara med ordet att sådana symtom var vanliga efter man har fått sitt första barn, kanske berodde det på allt solande?

Under de följande månaderna gick Dragcia upp i vikt. Men ännu en gång så tänkte hon att det var ett resultat av hennes lata sommar.

I mars vakande hon av hårda kramper i magen. Tony, hennes pojkvän, hjälpte henne till badrummet på en gång. Det måste vara matförgiftning trodde paret.

Men plötsligt tog Dragica tog i Tonys hand och tryckte riktigt hårt.

”Jag hände en stort lättnad. Allting var borta. Smärtan var borta, trycket var borta, det kändes ingenting. Som om jag just hade gått på toaletten.”

Då hörde paret ett plask… Dragica ställde sig upp och kände hon ”satt ihop” med något.

Se videon här nere där Dragica själv berättar den chockerande historien om när hon födde barn utan att ens veta om att hon var gravid.

Gillar du den här artikeln så klicka gärna på gilla på gillaknappen här nere för att få mer av dessa i ditt flöde.

Publicerad av Newsner familj, gilla gärna