Mamman födde tre tvillingpar under 12 år.

År 1998 födde mamman Gezime Amer två välskapta tvillingpojkar. Två år senare blev Gezime gravid igen, denna gång också med tvillingar. Hon och hennes man trodde knappt sina öron när läkaren levererade beskedet om att paret väntade tvillingflickor. Att få två tvillingpar är väldigt sällsynt, speciellt med tanke på att det var på naturlig väg båda gångerna. ”Många människor får tvillingar via fertilitetsbehandling, men det är mycket ovanligare att få på naturlig väg”, förklarade hennes läkare. Familjen hade fullt upp med alla nya bebisar, men kände sig ändå väldigt lyckligt lottade. Och så 2010, hände det otroliga igen.

Gezime och hennes make, Adel, fick reda på att hon hade blivit gravid igen – med tvillingar. Så nu har familjen tvillingpojkar, tvillingflickor och sedan två tvillingpojkar på det igen.

”Vi är väldigt lyckligt lottade”, säger Gezime.

I den bedårande videon nedan kan du se när familjen får träffa sina nya familjemedlemmar för första gången. Och trots att familjen inte har det jättebra ekonomiskt och kämpar på varje dag för att få vardagen att gå ihop så är det en väldigt fin välmående familj på åtta personer.

”Vi har inte en massa pengar, men vi kommer att se till att barnen har en ljus framtid”, säger Gezime. ”Allt blir bra så länge vi får vara tillsammans.”

Gilla gärna om du önskar den här familjen all lycka till i världen!