Mamman föder barn i badrummet. Då tittar pappan ner i toan och ser detta. Otroligt!

En natt i juni 2000 vaknade 19-åriga Claire upp med smärtor i hela kroppen – och hon kunde inte ens lyfta upp en näsduk med sin högra hand. Efter ett besök på sjukhuset visade det sig att Claire hade drabbats av Multipel skleros, eller MS, en sjukdom som inflammerar nervtrådarna och ger symptom som känselrubbningar eller domningar, problem med gång och balans samt synproblem. Claire kämpade på med hjälp av duktiga läkare och några månader senare hade hon blivit av med sina problem, i alla fall för den här gången. Hon återvände till jobbet och träffade där sitt livs kärlek Paul, som hon snart också fick en frisk och kry liten son ihop med. Men 2005 drabbades Claire återigen av en MS-attack och hennes kropp blev helt paralyserad och avdomnad. Sedan, en natt, vaknade hon med kramp och blödningar. Claire rusade in på toaletten och där hände något minst sagt oväntat.

”Det känns som jag är gravid”, skrek Claire till sin make Paul där hon satt på toaletten med smärtor.

Och visst var det så – för snart födde hon en liten bebis utan att ens veta att hon hade varit gravid.

– Jag kommer ihåg hur jag höll henne i min famn och sa till Paul: ”Oh, vi har fått en liten flicka”, säger Claire i en intervju.

– Min reaktion var chock. En ganska stor sådan, säger Paul.

Men det var inte allt – för ännu en överraskning väntade paret. Claire var inte bara gravid med en bebis, utan med två, och kort därefter födde hon ytterligare en bebis.

– Det var så otroligt och jag bara började gråta. Min andra tanke var: ”Är mina bebisar okej?”, säger Claire.

Snart anlände sjukvårspersonal för att ta hand om Claire och de två små tvillingarna. Allt gick bra och i dag mår hela familjen fint.

– Några dagar efter förlossningen började mina ben att pirra till och jag kunde gå omkring i rummet. Sedan blev mina ögon bättre, jag såg klarare och kunde fokusera. Allt kom tillbaka inom en vecka efter födseln, säger Claire i en intervju med The Mirror.

Vilken makalös historia!

Dela gärna vidare till dina vänner om du också tycker att det var en otrolig historia.