Mamman fotar sin döende dotter – får en chock när hon ser vad som gömmer sig i bilden

Ingen föräldrer ska behöva överleva sitt barn. Men det var precis det som hände Sarah Danbury i Lincolnshire i England. Trebarnsmamman tvingades ta farväl av sin 19-åriga dotter efter att hon förlorat kampen mot cancer.

Bara veckor innan dottern dog tog mamman en bild på henne i sjukhussängen. 

Den bilden har nu spridits över hela världen.

Amy var bara 19 år när hon drabbades av en aggressiv och dödlig form av cancer i levern. Trots det förödande beskedet kämpade Amy och ägnade de sista månaderna i livet tillsammans med sin familj. Hon var med på sin mammas bröllop och stöttade sin morfar, som även han led av cancer.

”Hon var en så modig flicka. Hon var inte en sån person som bara satte sig och grät, hon var stark och en riktig kämpe” berättar hennes mamma Sarah för Daily Mail.

Bild: Facebook

Amys morfar dog i mars förra året och Amy fortsatte kämpa mot sin egen sjukdom.

Men det gick inte att besegra cancern. I september tog mamma Sarah en bild på sin dotter medan de befann sig på sjukhuset för en behandling. Det skulle bli ett av de sista fotografier hon fick på sin dotter. Men när hon såg bilden upptäckte hon något märkligt på väggen bakom Amy. 

En ljusreflektion från lamporna formade siluetten av vad som såg ut att vara en ängel.

”Det är min skyddsängel” sa dottern när hon såg fotot.

Bild: Facebook

Bara tre veckor senare dog Amy.

Bilden på Amy och hennes mamma har senare delats på nätet och omskrivits i flera tidningar. Varje gång Sarah tittar på bilden kan hon inte låta bli att tänka att det är Amys morfar som vakar över henne och väntar på att få leda henne till den andra sidan.

Jag blev så himla berörd av den här historien. Tror du också att det var en ängel som vakade över Amy där i sjukhussängen? Dela gärna den här artikeln om du också blev berörd.

Vila i frid Amy.

Publicerad av Newsner familj.