Mamman genomgår tung skilsmässa – sedan vinner hon 162 miljoner på lotto

Vare sig båda parter är överens om en skilsmässa eller ej så är det aldrig enkelt, särskilt inte om man har barn.

När Beverly Doran från England skiljde sig från sin ex-man fick hon lov att säga upp sig från jobbet för att ta hand om sina två autistiska barn. Hon hade det kämpigt ekonomiskt, så när det stod klart att hon vunnit 162 miljoner kronor gick hon snabbt ut med följande: exet får inte ett öre. 

37-åriga Beverly Doran hade alltid haft det lite kämpigt ekonomiskt, och efter att ha genomgått en skilsmässa där hon lämnats med att ta hand om två autistiska barn på heltid blev inte situationen bättre. 

Men i fredags kom tvåbarnsmammans liv att förändras för all framtid. Det stod då klart att hon vunnit 162 miljoner kronor på Euromillions, det första hon konstaterade var att exet inte skulle få någon del av kakan. 
– Det är överväldigande att inte behöva kämpa igen… Jag går bara omkring och väntar på att någon ska spräcka hål på min bubbla, säger hon till Mirror.

Det första Beverly gjorde när hon fick veta att hon blivit mångmiljonär var att frånsäga sig sina bidrag, hjälpa sin gamla mamma, och bjuda en väninna på en weekend. 
– Jag är inte van vid att lägga pengar på mig själv, allt har gått till barnen. Jag vet fortfarande inte vad jag ska spendera pengar på eller vem jag ska hjälpa, men jag kommer inte behålla allt för mig själv, säger hon till Mirror. 

Det hon kommer lägga störst del av pengarna på är dock hennes barn, hon kommer bland annat att skaffa ett nytt stort hem och säkra deras ekonomiska framtid.   

Skulle ditt ex få en del av kakan om du vann miljoner på lotto? Det fick i alla fall inte Beverlys. Dela gärna om du vill hylla kvinnor som henne.