Mamman hånas för sitt utseende när hon hämtar barnen i skolan – se nu när hon ger svar på tal

Trebarnsmamman Bella Vrondos, 33, bor i Sydney med sina barn. Hon arbetar som modell och gillar att göra sig vacker i glamorösa kläder och avancerade sminkningar – något som ofta sticker i ögonen på andra föräldrar.

För en tid sedan publicerade hon en bild på sociala medier på sig själv och barnen utanför deras skola. Bilden spreds och kommenterades av tusentals.

”Tydligen var jag det sätt jag ver klädd inte lämpligt för skolan” berättar Bella för Caters News.

Nu är hon trött på mobbarna och vill berätta att man faktiskt kan vara en fantastisk mamma – oavsett hur man ser ut.

Bella är van vid att få kommentarer om sitt utseende. Det hela blev värre efter att hon opererade in silikonbröst – något som många främlingar tycker är olämpligt att göra som mamma.

Nyligen la Bella ut en bild på sig själv tillsammans med sina barn. Hon fick mängder med elaka kommentarer av främlingar som tyckte att hennes klädsel var olämplig. Och eftersom hennes klädsel var olämplig så trodde dessa främlingar även att hon var olämplig som mamma.

© Youtube

Nu vill hon berätta sin historia offentligt för att visa andra mammor att det inte finns något rätt eller fel sätt att se ut.

”Att vara en mamma betyder inte att man måste ge upp hela sig själv. Jag försöker få andra att förstå det.” berättar hon.

© Youtube

Bella har inte bara fått elaka kommentarer om sina kläder, hon har också anklagats för att vara självisk och materialistisk.

”Någon sa att de hellre lägger sina pengar på sina barn. Men att bara förutsätta att jag inte lägger pengar på mina barn är löjligt.”

© Youtube

Men som tur är tar Bella inte åt sig så mycket av de elaka kommentarerna. Hon älskar sina barn – och de älskar henne.

”Mina barn älskar mig som jag är. Om jag skulle ändra mitt utseende skulle jag inte vara deras mamma – jag skulle inte vara jag. Mina barn tycker att jag är den bästa personen på planeten och tittar på andra mammaor och undrar varför de inte är som jag.”

Jag hejar på Bella! Klart man får se ut som man vill, och ändå vara en bra mamma!

Håller du med Bella? Dela gärna artikelen och berätta vad du tycker!

Publicerad av Newsner familj