Mamman har cancer – men titta nu när dottern förvandlar henne totalt med pennan

För många människor är ett vackert utseende också något som gör oss glada och får oss att må bra.

Trivs man med sitt yttre brukar man ofta också må ganska bra på insidan, även om det inte är någon självklarhet.  

Tyvärr kan olyckliga omständigheter, som ligger helt utanför vår kontroll, stoppa oss från att göra vad vi vill och se ut som vi vill.

Makeup-artisten och bloggaren Nadina Ioana har personlig erfarenhet av detta. 

Därför ville ge hon göra en video för att ge anhöriga handledning, så att de i framtiden kan hjälpa cancerpatienter som går igenom tuffa cellgiftsbehandlingar.

Nadina använde sin egen mamma för att visa hur man med ganska små medel kan göra väldigt mycket för den som är sjuk och som har fått hela sitt utseende förändrat på grund av kemoterapi. 

Helt skallig och med blek hud sätter sig hennes cancersjuka mamman i stolen, samtidigt som Nadina påbörjar sitt arbete.

Långsamt tar omvandlingen form.

Youtube

Först ska ögonbrynen fyllas i. Sedan arbetar dottern på sin mammas hud, för att fylla den med samma färg och livfullhet som mamman hade innan cellgiftsbehandlingarna. 

Mammas kan knappt tro sina ögon när fövandlingen når sin kulmen…  

Youtube

Slutligen, med en snygg peruk, är Nadinas mamma en helt annan person jämfört med den kvinna som ursprungligen satt i stolen i början av videon.

Titta gärna själva på den vackra resultatet i videon nedan:

Personligen tycker jag inte att utseendet är allt i världen, men jag kan inte låta bli att fälla en liten tår när jag ser mammans leende i slutet av videon. Det märks verkligen hur mycket detta betyder för henne! 

Dela gärna denna fantastisk förvandling på Facebook, om du vill sprida lite gläjde och hylla en fantastisk gest från dotter till mamma!