Mamman hävdar att billiga salvan är ett mirakel, botade dotterns eksem när inget annat hjälpte

Att se ens barn har ont eller lider är bland det värsta som finns, det enda som är värre är när man inte kan göra någonting för att lindra smärtan.

En som visste detta allt för väl var Paige Sweeney. 23-åringen har under de senaste två året tagit sin dotter till otaliga läkare och hudspecialister, men ingenting hjälpte.

Hon provade krämer, salvor med steroider och antibiotika men ingenting fungerade.

Trots att den unga mamman gjorde allt i sin makt fortsatte dottern Evie-Rae att få smärtsamma eksem och utslag runt munnen, på handlederna och på baksidan av benen.

Facebook/PaigeSweeney

bland var det så illa att Evie-Rae vaknade om nätterna och kliade sig tills det började blöda.

En dag när Paige var inne på ett vanligt apotek såg hon en salva hon inte prövat tidigare, och som mammor aldrig gör när de gäller deras barn, ger de aldrig någonsin upp.

Hon köpte salvan till sin dotter och började behandla eksemen, på bara en vecka var de borta, inte ett spår fanns kvar av dem.

Facebook/PaigeSweeney

”På bara några dagar kunde jag se att hennes hud började läka. Jag kunde inte tro mina ögon”, berättar Paige för dailymail.co.uk.

Hon tror också att National Health Service (USAs hälsovårdsmyndighet) skulle kunna spara en förmögenhet på att erbjuda billiga krämer på recept.

På sin Facebook-sida skriver hon: ”Alla som känner mig och min dotter vet vilka problem vi haft med eksem och allergier. Vi har provat alla steroid krämer och fuktkrämer som finns, men ingenting har fungerat.

Facebook/PaigeSweeney

Evie-Rae har sedan Paige hittade krämen använt den varje dag och eksemen har fortfarande inte kommit tillbaka.

Det är inte bara Paige som är imponerad av krämen. The Childs Farm Facebook-sida fullkomligt drunknar i kommentarer från föräldrar vars barn också blivit hjälpta av salvan.

Dessutom är den billig, en 250 millilitersflaska kostar inte ens fyra dollar, vilket motsvara ungefär 35 kronor.

Vill du också prova mirakelsalvan kan du beställa den här.

Facebook/PaigeSweeney

Dela gärna detta inlägg med dina vänner på Facebook, kanske är det någon annan med samma problem som kan bli av med sina besvär.

 
 

Läs mer om...