Mamman hittar brev från främling på bilrutan – brister ut i gråt när hon får läsa om sina söner

Tänk dig att du ser en lapp på vindrutan av din parkerade bil. När du läser lappen så handlar den om dina barn, och du har ingen aning om vem avsändaren är. 

Det var vad som hände mamman Jodi St. Clair när hon kom ut från jobbet och skulle sätta sig i bilen. När hon läste den handskrivna lappen om sina sönder som var på militärtjänstgöring brast hon ut i tårar. 

Ingen känner sig lugn med att ha familjemedlemmar som tjänstgör inom militären, men någon måste göra det, i alla fall i USA. Jodi St. Clairs söner var några av dem som valde att ställa upp.

Med den 22-åriga sonen Jacob i Korea och 20-åringen i North Carolina kände sig mamma Jodi ständigt orolig, samtidigt som hon förstod att hennes söner gjorde en god gärning.  

För att visa sin stolhet över sina pojkar hade Jodi och barnens pappa satt två klistermärken på sin bil. Den ena med texten ”Våra söner försvarar vår frihet”, och den andra ”Stolt förälder till en soldat”. Det visade sig att de texterna skulle resultera i ett oväntat meddelande från en främling som passerade bilden. 

När Jodi kom ut från sitt arbetspass på hårsalongen fick hon se att någon lämnat ett brev på rutan. Ett brev om hennes söner. 

– Det var en 20-dollarsedel och ett papper, så först trodde jag att det var någon som gjort bra reklam, säger Jodi och fortsätter: 
– Hon skrev att hon lagt märke till klistermärkena på bilen, och hon lämnade ett brev som värmde i hjärtat, där hon skrev att hon ville tacka våra söner för att de tjänstgör och att de förtjänar att få något som tack när de återvänder, berättar Jodi för 7News.

Det här var ett bra exempel på medmänsklighet. För Jodi betydde brevet mycket eftersom att hon ständigt oroar sig och saknar sina söner. 

Är det något som berör mig så är det när främlingar visar godhet och empati för andra utan att få något i gengäld. Dela gärna om du håller med.