Mamman hittar hemligt brev fasttejpat i leksaksaffären – fryser till is när hon ser vad det står

Jag minns än idag hur magiskt det kändes att gå in i en leksaksaffär som barn. Jag älskade att titta på alla dockor, legobyggsatser och nallebjörnar. Och om man hade tur gick mamma eller pappa med på att köpa något och man fick välja ut en leksak och ta med sig hem.

Men när mamman Bonita Ortega besöte en leksaksaffär nyligen hände något mycket märkligt – och händelsen påminde om hur värdefullt livet är.

Bonitas 2-åriga son Nixon hade brutit benet och mamman ville muntra upp honom med en ny leksak. Nixon älskar bilar, så hon gick direkt till hyllorna med bil-leksaker. Där såg hon något som fångade hennes uppmärksamhet. 

Ett kuvert satt fast vid en av hyllorna, och Bonita kunde se att det stod något på det. Hon närmade sig nyfiket för att läsa.

Så här stod det:

”Snälla använd dessa pengar till att köpa någonting för att hedra vår son Henry, som skulle ha fyllt 4 år den 2 mars 2017.” 

Bonita trodde knappt sina ögon och såg sig genast om för att se om den som skrivit brevet fanns kvar i närheten.

”Jag såg mig omkring i misstro och fylld med så många känslor. Sedan började jag gråta, det var bitterljuva tårar. Jag var ledsen för Henrys familj, men också tacksam att min Nixon kunde hedra denna söta pojke.” berättar hon i ett inlägg på Facebook.

Hon tog pengarna och köpte ett bilgarage till Nixon. Han blev överlycklig och har lekt med det oavbrutet sen han fick det.

”Jag önskar jag kunde tacka Henrys föräldrar personligen och bara tala om för dem hur glada vi är för deras söta gest.” säger Bonita.

Jag blev så berörd av det här. Jag kan inte ens föreställa mig hur fruktansvärt det måste kännas att förlora sitt barn.

Efter händelsen la Bonita ut ett inlägg på Facebook, och det har nu fått över 34 000 gillamarkeringar. Jag hoppas verkligen att Henrys föräldrar ser inlägget och hur glad Nixon blev över sin present. 

Vila i frid lilla Henry.

Publicerad av Newsner familj