Mamman hör en smäll från bilen – när hon ser sonens huvud får hon sitt livs chock

Alla som har barn vet att det är svårt att hålla koll på dem i deras höga tempo när de är små. På bara några sekunder kan olyckan vara framme, vilket en mamma från Ukraina fick erfara under en semesterdag som snabbt förvandlades till en mardröm. 

Det var under en av sommarens varmare dagar som Svetlana Tsirunova och hennes man Vasil Stuliy passade på att åka till stranden med sina två barn. 

Som vanligt när det är varmt på sommaren är det inte helt lätt att hitta en parkering, vilket gjorde att pappa Vasil hittade en bort mot ängen, där en stor gräsklippare var i full gång med att klippa gräset. 

Allt de skulle göra var att parkera och gå och betala, för att sedan njuta av den varma sommardagen på stranden, men på några sekunder förändrades allt. 

Svetlana och Vasil hör ett ljud som liknar en explosion, sedan börjar dottern att skrika. Föräldrarna rusar till bilen och ser att deras fyraårige son Danil är täckt av blod, med en stor metalldel som skjuter ut från huvudet. 

I fullständig panik kör föräldrarna till sjukhuset, där läkarna snabbt ser det chockerade: Danil har fått ett blad av en gräsklippare rakt in i huvudet. 

Youtube/TCH

Bladet var sju centimeter långt och fyra centimeter brett, och skadorna var så omfattande att läkarna konstaterade att Danil troligtvis inte skulle överleva. 

När den lokal tv-kanalen TCH rapporterade om Danil, som låg medvetslös på sjukhuset, började omvärlden att engagera sig och be för honom i sociala medier, och det verkade som att det blev besvarade.

Tio dagar efter händelsen slår Danil upp ögonen, och trots alla odds så är han uppe på benen efter ytterligare några veckor. 

I slutet av 2016 hade Danil återfått sin talförmåga, och nu är planen att sätta in en titanplatta i hans huvud, som ska ersätta den del av skallen som krossats. 

Läkarna trodde inte att fyraårige Danil skulle överleva det enorma skärbladet som for in i hans huvud, men Danil förvånade dem. Dela gärna om du tror att Danil vinner kampen över den svåra skadan