Mamman hör krasch i sovande sonens sovrum – rusar in och gör oväntad syn

.

Det var en helt vanlig kväll för några veckor sedan som mamma Tori och pappa Corey Hamlin från Georgia, USA, hade lagt sin son Everett för att sova.

Den lille grabben som är fyra år gammal somnade och kort därpå gick föräldrarna ut i vardagsrummet för att titta på tv.

Mamma och pappa ville helt enkelt runda av kvällen och få lite egentid tillsammans, precis som så många andra föräldrar runtom i världen. De tittade en stund på tv och satt där i sin soffa när det plötsligt hörde ett ljud komma ifrån sonens rum, rapporterar Fox5.

My world ?

Posted by Tori Hamlin on Sunday, 4 November 2018

Då ropade de på honom och frågade vad det var frågan om. Sonen svarade att det var lådan som gjorde ett ljud. Föräldrarna tänkte inte mer på det och återgick till att fokusera på tv-tittandet.

Mamman berättar för Fox5 att det gick ungefär tio minuter till en kvart innan hon gick in i sonens rum för att kolla till honom.

Det var då som hon gjorde den udda upptäckten.

Ställde stolen vid byrån

Alla vet vi ju att barn behöver få vägledning genom livet. De är oskyldiga och vet ibland inte bättre än att man behöver säga åt dem hur de ska agera i olika situationer.

Mamma Tori förklarar att hon såg hur han ställt en stol vid sin byrå. På byrån fanns ett akvarium, och när mamma Tori tittade däri såg hon att guldfisken saknades.

Då tittade hon till sonen i sängen, och såg vad som hade hänt.

Den lille pojken hade helt enkelt tagit sin vän ur akvariet för att krama om den när han skulle sova. Pappa och mamma väckte honom då och försökte förklara för honom på ett pedagogiskt sätt att hans oväntade drag hade dödat fisken, att det var en olyckshändelse.

Sonen blev så klart väldigt ledsen över vad han hade gjort. Han ville bara klappa sitt husdjur eftersom han tycker mycket om djur. Föräldrarna förklarade tydligt för honom att fiskarna bara överlever när de får vara kvar i vattnet, och nu har familjen köpt nya fiskar till honom som han tar hand om – i akvariet.

YALL, I CANNOT MAKE THIS STUFF UP!! We put Everett to bed and we’re in the living room watching a movie and heard a…

Posted by Tori Hamlin on Sunday, 24 February 2019

Så tråkigt för guldfisken, och jag hoppas att lille grabben framöver fortsätter visa samma kärlek till sina husdjur, men att de nu får stanna kvar i akvariet!