Mamman får höra sin dotters hjärtslag i övergivna flickan.

Det är varje förälders värsta mardröm. 

När Debbies 7-åriga dotter Jade blev påkörd av en bil under en cykeltur visste mamman att det var kört. Hon såg hur hennes dotters cykel låg i diket, det var bara flisor kvar. Debbie tittade på Jade och insåg att det inte fanns mycket att göra, även om ambulanspersonalen var snabbt på plats. På sjukhuset förklarades dottern hjärndöd. 

Debbie sade farväl till sin älskade lilla tjej och tog sedan ett mycket tufft, men vackert beslut.

Mamman donerade nämligen Jades organ till tre små barn som var i desperat behov av dem. En av dem var en övergiven flicka som heter Nellie-Mai. Nellie kämpade för sitt liv och behövde ett nytt hjärta. Läkarna stod länge maktlösa, eftersom en transplantation inte kunde genomföras utan godkännade från Nellies föräldrar. Problemet var dock att föräldrarna övergivit flickan och försvunnit spårlöst…

 

Till slut klev två främlingar fram, Jeff och Sarah Evans, och tog på sig att bli Nellies hennes fosterföräldrar. 

CNN

Jade hjärta implanterades i lilla Nellies kropp. Hon överlevde. Men pappa Jeff undrade alltid vem hjärtat kom ifrån, som hade räddat hans fosterdotter. 10 år senare lyckades han spåra upp Debbie och tacka henne för den dyrbara gåvan. Hjärtat räddade Nellies liv och förde dessutom ihop honom och Sarah med deras adopterade dotter.

”Utan Jade skulle ‘Nel’ har varit död inom några dagar”, berättar Jeff berättade Inside Edition .

Det blev ett känslosamt möte när Nellie och familjen träffade Debbie. Nellie, som nu är 10 år gammal, tog av sig sin tröja och lät Debbie trycka sitt öra mot hennes bröst och höra det vackraste av ljud. Ljudet av Jade’s hjärta, som slog lika starkt som det gjorde när hon levde.

 

Tack vare detta kommer Jade att leva vidare. Och varje gång Nellie tar ett andetag, kommer hon att tänka på den lilla flickan som räddade henne en gång i tiden. 

Dela gärna denna rörande berättelse med dina vänner på Facebook om du också blev varm i hjärtat av att se detta.