Mamman hyllas för sin bikinibild – av en alldeles speciell anledning

Jordaan Kirkham funderade länge och väl på om hon skulle publicera bikinibilden på henne och hennes man på sin Instagram. Det kändes obekvämt att visa sig så avklädd offentligt, men bilden hade en speciell betydelse för henne.

Till slut la hon ut den, tillsammans med en beskrivning om varför bilden var så viktig.

Några dagar senare har hennes bild setts av tusentals, och Jordaan hyllas nu i hela världen.

Jordaan har varit överviktig så länge hon kan minnas. För ett år sedan bestämde hon sig för att gå ner i vikt för sin hälsas och sina barns skull.

– Jag vill vara kvar här för mina barn så länge som möjligt, berättar hon för Inside Edition.

Youtube/Inside Edition

Idag har Jordaan gått ner 59 kilo – och väger mindre än hon gjort på mycket länge. Men den snabba viktnedgången har också gjort att hon har fått mycket lös hud kring magen. Det är något hon har skämts över och helst inte velat visa offentligt.

Youtube/Inside Edition

Tills hon la ut en viktig bild på Instagram.

Bilden har en speciell innebörd för Jordaan. Men hon tvekade länge på om hon skulle publicera den eftersom man såg huden på magen.

– Jag flyttade inte huden till sidan eller vände mig i någon vinkel för att det skulle se ut som det världen ser som ”perfektion”. Jag gick ner 59 kilo och det här är vad som händer, berättar hon.

Youtube/Inside Edition

– Det är inte ens poängen med bilden. Poängen är att min man lyfter upp mig. Jag har inte blivit upplyft sen jag var barn eftersom jag alltid varit överviktig och att min man lyfte upp mig är en stor seger, berättar hon.

Jordaan har gått ner i vikt genom att äta nyttigare mat och träna hemma med hjälp av träningsvideos på tv:n. Idag väger hon 78 kilo och trots den hängiga huden på magen är hon väldigt nöjd med sin kropp och hur hon ser ut.

Hon hoppas nu att hennes historia ska inspirera andra som vill gå ner i vikt och leva ett hälsosammare liv. Men hon tillägger också att hon vill att alla ska känna sig bekväma i den kropp de lever i – oavsett om de är tjocka, smala eller har massa lös hud.

Jag blir så glad av Jordaans bild! Den visar så mycket mer än hennes hud på magen – den visar lyckan och glädjen över att kunna bli upplyft av sin man i poolen.

Dela gärna denna historia vidare för att hylla Jordaan.

Publicerad av Newsner familj