Mamman kallade honom för ”Smutsig biker”. Hans svar sprids som en löpeld och visar varför vi aldrig ska döma personer efter deras utseende.

Att man aldrig ska döma någon efter deras utseende låter så enkelt men är ändå rätt svårt, det visar sig gång på gång.
Luc Perreault blev utsatt för en mamma som gjorde just detta – dömde honom efter hur han ser ut – vilket sårade honom. Detta fick honom att skriva ned sina tankar på Facebook, vilket har fått enorm spridning, miljontals har nu läst inlägget och han får nästintill bara hyllningar.

Vad han skrev? Se nedan 🙂

”Till familjen i den röda SUV:en utanför Tim Hortons i dag
Ja, jag är en 127 kilo tung man med motorcykel och massor av tattueringar. Jag är en svetsare, jag är höggljudd, jag svär massor och jag ser ut som någon som skulle kunna äta upp er själ om ni tittar på mig på rätt sätt.
Vad du inte vet, dock, är att jag har varit lyckligt gift i elva år, mina barn kallar mig pappa, jag har universitetsutbildning, min mamma är stolt över mig och säger till alla hur stolt hon är som har en så underbar son, mina brorsdöttrar och systersöner är alltid glada över att träffa farbror Luc, när min dotter bröt armen grät jag mer än vad hon gjorde. Kag läser bövker, jag hjälper folk, jag gör allt för att stötta våra krigsveteraner och jag grät till och med när jag såg filmen Armageddon…
Så nästa gång jag ler och säger hej till er lilla flicka och du tar tag i henne och säger ’nej, nej gumman, vi pratar inte med smutsiga bikers’, kom ihåg att du då sårar mig. Denna ’smutsiga biker’ skulle vara den första att springa in i ert brinnande hus för att rädda dina lilla flickas guldfisk så att hon inte skulle bli ledsen!!!!”

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = ”//connect.facebook.net/sv_SE/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

To the family in the red SUV at Tim Horton’s today,,Yes I am a big 280 lbs guy with motorcycles and full of tattoos, I…

Posted by Luc Perreault on den 23 juli 2013

Dela detta för att påminna dina vänner om att vi ska tänka oss för innan vi dömer någon!