Mamman kastade sig framför bilen för att rädda sina barn från stupet.

Chloe och Annie var bara sju och fem år gamla när de åkte på semester med sin familj. Mamma, lillebror, mormor och morfar var också med i bilen. Året var 1999 och det som hände skulle förändra allas liv för alltid.

En förälders kärlek är förmodligen den starkaste kärlek som finns. De flesta föräldrar är beredda att göra vad som helst för sina barn. Det är verkligen Chloe och Annies mamma ett bevis på.

Det här är Annie (till vänster) och Chloe.

1. Det här är Chloe och Annie.

Som en hyllning på mors dag ville de berätta historien om deras otroliga mamma.

2. De ville berätta en historia om deras mamma.

En historia som innehåller både glädje och tårar. Annie, Chloe och deras lillebror hade allt. Ett lyckligt hem med en mamma och en pappa. Men när Annie var 5 och Chloe var 7 år så förändrades allt.

3. Men en olycka 1999 förändrade ALLT.

En dag var familjen på semester och hade hyrt en stuga uppe i bergen. Föräldrarna lämnade bilen tillsammans med morföräldrarna för att skriva på avtalet för stugan de hade hyrt. Barnen stannade i bilen.

4. föräldrarna gick 4. ut för bilen för att signa papper för dörren.

Stugan låg precis bredvid en klippa. Av någon anledning började bilen att rulla mot stupet – med barnen sittandes i bilen. Mamman greps av panik. Hon sprang allt vad hon orkade in framför bilen för att stoppa den.

6. hon sprang in framför för att stoppa bilen.

Barnen kommer än i dag ihåg hennes panikartade ansikte och hur bilen guppade till när den rullade över hennes kropp.

7. och vi kommer kände stöten när bilen körde över hennes kropp.

Men det räddade deras liv. Bilen stannade till innan stupet och morfar hann dra i handbromsen.

8. den stöten räddade våra liv.

Enligt läkarna skulle bilens tyngd dödat mamman – men mirakulöst nog överlevde hon. Händelsen har hon dock fått leva med resten av hennes liv, då hon bröt ryggen och blev förlamad från midjan och neråt.

Skärmavbild 2015-05-27 kl. 14.29.49

Men hon säger till sina barn att hon skulle gjort precis samma sak som hon gjorde då för att rädda hennes älskade barn.

slutbild

Bildkälla: Youtube.

I videon ”säger” Chloe och Annie att hennes skada från olyckan inte har förändrat någonting. Deras mamma må vara rullstolsbunden, men hon är med överallt och ger dem stöd och uppmuntran. De berättar att hon har lärt dem allt om människors lika värde och att hon räddade deras liv 1999, men räddar dem om och om igen genom att vara där för dem varje dag.

Här nedanför kan du titta på hela hyllningsvideon de gjorde som en present på mors dag. Miljoner av människor har berörts av deras berättelse, och tårarna rann nerför min kind när jag tittade på den.

Publicerad av Newsner familj, gilla gärna