Mamman kommer till iskallt hus med nyfött barn – hittar lapp från reparatören som värmer allas hjärtan

När jag kommer hem med mina barn är det kanske viktigaste av allt att vårt hem är varmt och skönt. 

Att ett element går sönder har väl hänt, men det är ändå ingenting mot vad småbarnsföräldrarna Jesse och Maria Hulscher i Minnesota, USA, drabbades av häromveckan.  

Maria hade precis fött parets andra barn och familjen skulle landa i hemmets lugna och sköna vrå. Då hände det som inte fick hända – familjens värmeugn som fanns i källaren gick sönder och huset blev genast kallt. 

Med en tvååring och en nyfödd älskling i huset blev pappan genast mycket orolig. 

– Jag fick panik direkt. Jag har en tvååring här, en nyfödd och det var precis före en stor snöstorm väntades komma, säger Jesse till tv-kanalen Fox9.

© Fox 9

Pappa Jesse insåg att de behövde hjälp, så han ringde till den lokala firman som genast meddelande att de skulle komma förbi och titta på problemet. Trots att det var helg meddelade chefen Craig att en reparatör var på väg. Det dröjde inte mer än en timme innan värmen var tillbaka i huset igen. 

Men den stora överraskningen kom några dagar senare när familjen tittade ner i brevlådan och hittade ett kvitto från reparatören. 

© Fox 9

Det visade sig att företaget inte ville att familjen skulle betala någonting alls. På kvittot hade reparatören bara skrivit att familjen skulle ta hand om sina barn. Flera gånger tidigare hade de dessutom bjudit på reparationer för familjer i nöd, likt Maria och Jesse.

Jesse la ut den här bilden på Facebook och fick genast massor av gilla-markeringar och hurrarop i kommentarerna. 

© Fox 9

Firmans chef Craig förklarar för Fox9 att man egentligen inte vill stå i centrum och få pr för det fina tilltaget. I stället ser han det som en självklarhet att hjälpa familjer som ställs inför tuffa och plötsliga utmaningar. Det visade sig att firman flera gånger tidigare gjort samma sak och bjudit familjer på mindre fakturor.

© Fox 9

Se fler bilder från familjens kaotiska dag som slutade gott:

Den här historien ger mig verkligen tro på att det finns så mycket värme därute!

Dela gärna vidare så dina vänner också får se att världen är god!

Publicerad av Newsner familj, gilla gärna