Mamman kunde inte förstå varför sonens grav var grön, när sanningen avslöjas forsar tårarna

Att ens föräldrar dör när de blir gamla är aldrig roligt, men så är livets gång. Även om det är jobbigt, och saknaden alltid blir stor så är det ingenting mot att behöva överleva sitt barn.

Tyvärr var det någonting som drabbade Raymond och Rachel Villasenor. Deras son Joseph dog till följd av skador han fått inom flygvapnet bara 36 år gammal.

Facebook/LoveWhatMatters

Han hade då tjänat sitt land i 16 år, skriver CBS News.

En dag när de skulle besöka sin sons grav såg de att den var helt grön av grönskande gräs, medan alla gravar runt i kring var helt bruna.

Roger Reissig, 86, hade nyligen förlorat sin fru och var på kyrkogården för att lämna blommor, när han såg en ung kvinna som var mycket ledsen.

Han gick över för att trösta henne och det visade sig att det var Josephs syster som var där. Hon berättade om sin bror och att han gått bort alldeles för tidigt.

Efter att Roger lämnat kyrkogården lovade han sig själv och Joseph någonting.

Dignity Memorial

När han besökte sin fru brukade han även vattna gravplatsen för att det skulle se vackert och levande ut, han skulle från och med nu göra det samma med Josephs grav.

Nästan gång familjen Villasenor kom för att besöka sin son kunde de inte begripa varför det grönskade nästan enbart på Josephs grav.

När Rachel och Raymond förstod varför Josephs grav grönskade kunde de inte göra annat än att omfamna Roger. Vilken fantastisk fin gest.

Facebook/LoveWhatMatters

Dela gärna denna vackra historia med dina vänner på Facebook om du också tror att änglar finns.