Mamman och hennes bebis dör på BB. Sekunder senare händer något overkligt som chockar läkarna i förlossningssalen. Vilket mirakel!

Mike och Tracey Hermanstorfer från Colorado, USA, åkte in till sjukhuset när det var dags för Tracey att föda. De var mycket lyckliga över att få tillökning i familjen. Men förlossningen, som inträffade på julafton, blev väldigt dramatiskt. Tracey fick hjärtstopp när hon födde sonen och dog. ”Hon hade ingen puls, inget hjärtslag, hon andades inte och hon höll på att bli grå. Hon var död”, säger läkaren Stephanie Martin, enligt AP.

Läkarna kunde inte återuppliva henne. Mike var helt förkrossad. På några minuter hade den fantastiska dagen förvandlats till en mardröm. ”Halva min familj låg där framför mig och var, det finns inget annat sätt att säga det på, döda. All min känsel försvann. När hennes hjärta stannade kände jag som att mitt också gjorde det”, säger Mike.

Skärmavbild 2015-12-03 kl. 13.43.04

Läkarna bestämde sig för att göra akut kejsarsnitt för att försöka rädda bebisen. Men när den lille pojken kom ut andades han inte heller.

Men efter några sekunder hände något, nästintill som ett mirakel. Plötsligt kom Tracys puls tillbaka och läkarna rusade fram för att slutföra kejsarsnittet. Medan de fortsatte att operera mamman fick läkarna igång bebisens andning. Läkarna var chockade över vad de nyss varit med om i förlossningssalen.

Skärmavbild 2015-12-03 kl. 13.41.51

Hela familjen klarades sig efter den dramatiska förlossningen. Efter en tid fick de komma hem till familjens andra två barn och kunde andas ut efter all uppståndelse. ”Det här är verkligen ett mirakel”, säger pappa Mike.

Skärmavbild 2015-12-03 kl. 13.43.29

Och jag kan inte annat än hålla med. Vilken otrolig historia. Nu önskar jag familjen all lycka till i framtiden.

Bilder

Här kan du kolla på en video om den dramatiska förlossningen:

Gilla och dela gärna och du också blev berörd av familjen Hermanstorfers historia. Vilken tur att allt slutade väl!