Mamman överraskar älskade förskolläraren med en bil i present.

Brittney Nichols är överlycklig över att lämna hennes 2-åriga dotter på förskolan. Anledningen? Där finns en förskollärare som tar hand om henne på ett alldeles strålande sätt. Brittneys dotter har en del problem med hälsan eftersom hon föddes i förtid, men med en förskollärare som Christy Owens så är det inga problem. En dag när Brittney var på väg till skolan för att lämna dottern såg hon Christy promenerandes i riktning mot skolan. Det fick henne att fundera. Området Benton i Kalifornien, USA, är nämligen en plats där i princip alla har bil. Hon kollade med skolan och fick reda på att denna förskollärare, så älskad och omtyckt av alla, varken hade råd med körkort eller bil och därför tvingades promenera var hon än skulle. Brittney bestämde sig för att göra något åt saken.

Det hon gjorde var hur stort som helst. Mamman anordnade en insamling i hemlighet och bara på ett par veckor fick hon in så mycket pengar att de kunde överraska förskolläraren med en helt egen bil, körlektioner och försäkring. I klippet nedanför kan du se när Brittney avslöjar överraskningen för förskolläraren. Det får det verkligen att tåras i mina ögon. Underbart!

Mängder av personer som gör avgörande insatser för våra barn får aldrig den uppmärksamhet och uppskattning som de förtjänar. Men det fick den här förskolläraren av denna mamma. Det tycker jag förtjänar att hyllas om och om igen!