Mamman offrar sin pension för dyr operation åt svärdottern: Hos Ellen avslöjas stora hemligheten

Sarah Churman föddes som döv och hade aldrig upplevt ett enda ljud. Hon hade aldrig hört sin mans röst, sina barns skratt eller fåglarnas kvitter. Men när hon fick höra om implantaten som kunde ge henne hörsel blev hon eld och lågor. Det fanns bara ett problem: priset – 300 000 kronor.

Åtta dagar efter att hon fått hörsel berättar Sarah på Ellen DeeGeneres Show om hur det är att uppleva ljud.

Dövheten berodde på en genetisk defekt som gjorde att hennes hörselhår i innerörat inte kunnat omvandla vibrationer till kemiska signaler för hörselnerverna.

Foto: Youtube

Förutom att kunna höra sina barn och sin man för fösta gången så fanns det också mindre väntade saker hon kunde uppskatta.

– Att höra musik, regnet, åskan, fåglar, jag menar, saker som vanliga personer inte skulle tänka på, som min mans snarkningar eller mitt eget skratt.

Svärmor betalade implantatet

Foto: YouTube

Sarah och hennes man hade själva inte råd med implantatet och det hade egentligen inte hennes svärmor heller. Men ändå valde hon att sälja pensionsfonder för för 300 000 kronor för att kunna ge sina barnbarns mamma hörsel

– Sarah är den bästa svärdottern i världen, säger hon i Ellens show och fortsätter, jag är inte rik alls, men jag sålde en liten pensionsfond jag hade, säger hon och får stora applåder.

Då sker den oväntade vändningen: Ellen säger att ingen familj ska behöva kämpa finansiellt på det sättet som de gör och avslöjar en hemlighet.

– Våra vänner på Envoy Medical Centre, som gjorde orginalimplantatet, kommer inte enbart att ge dig nästa implantat gratis, de kommer också att ge 30 000 dollar.

För att se detta rörande klipp, tryck på videon nedan.

Detta var så vackert att jag fällde en tår. Dela detta med dina vänner så att de också kan få ta del av denna underbara historia.