Mamman poserar framför kameran med jättemagen, när hon vänder sig ser hon att hon blivit lurad

Jag kommer så väl ihåg hur jag längtade efter julen när jag var liten, ju mer det närmade sig desto svårare fick jag att sova. 

Det var något alldeles magiskt att vakna upp, tomten hade lämnat en julklapp i min strumpa, som jag hängt vid sängkanten, och granen var klädd i de mest förtjusande färger.

Men med åren försvann magin och jag slutade tro på tomten. Men så en dag kom den där känslan tillbaka, jag var gravid och väntade mitt första barn.

Det fanns ingenting jag längtade så mycket efter som att få se vem det var som låg i min mage.

Jazzy och Rich väntade sitt andra barn, det var inte många dagar kvar till förlossning, och familjen hade sedan länge beslutat att föreviga Jazzys stora mage.

Jazzy sminkades av en sminkös, och hade sedan länge valt ut en vacker rosa klänning för det speciella tillfället. Även Rich och parets dotter Reign kläddes i matchande färger inför fotograferingen.

Det hade regnat nästan varje dag, men så kom dagen då solen strålade och familjen satte sig i bilen och började köra mot mot platsen de valt ut.

De stannade efter en stund, steg ur bilen och gick in i skogen tills de kom till ett vattenfall, platsen var alldeles perfekt och det strålade om Jazzy.

Det hon inte visste var att Rich hade planerat någonting som var betydligt större än själva fotograferingen.

Efter att fotografen tagit en del bilder bad han Jazzy att vända sig om för nästa bild.

Rich ställde sig bakom henne, och sträckte sig efter den lilla sammetsasken han hade gömt i sin innerficka, och gick ner på knä.

Ta en titt på videon nedanför för att se Jazzys reaktion, ett tips är att ha näsdukar nära till hands.

Snacka om överraskning.

Dela gärna artikeln med dina vänner på Facebook om du också hade blivit tagen på sängen av det vackra frieriet!