Mamman riskerar livet för att rädda sina tre barn från brinnande hus

Den 29 oktober rasade hela världen samman för Angel Fiorini, 32, och hennes familj. Mamma och de tre barnen låg och sov i sitt hus i Newman Lake, USA, när det som inte får hända hände. Huset började brinna.

Mamma Angel vaknade först och tänkte direkt på sina tre barn. Hon visste att hon var tvungen att rädda dem.

Hon kastade sig in i barnens rum och hämtade 3-åriga sonen Vinny och 18 månader gamla dottern Rosalie. Med ett barn under varje arm rusade hon sedan ut på gräsmattan och lämnade av dem där.

Facebook

Angel vände sedan tillbaka in för att hämta 7-åriga dottern Gianna. Men de två små barnen ville inte lämna sin mamma och försökte följa med henne tillbaka in i huset igen. Angel såg ingen annan möjlighet än att stänga dörren efter sig medan hon hämtade dottern. På så sätt kunde de små barnen inte komma in i huset.

Facebook

Men när Angel kom tillbaka till hallen med äldsta dottern var rummet så rökfyllt så att hon inte hittade ytterdörren. Hon var livrädd för att Gianna skulle skadas och la sig över dotterns kropp för att skydda henne mot lågorna och röken. 

Till slut såg en av grannarna i området att det brann och ringde efter räddningstjänsten. När Angel och Gianna drogs ut huset var de båda avsvimmade, men vid liv.

Facebook

Angel hade räddat hela sin familj. De yngsta barnen klarade sig med bara några små skador. Gianna hade andra gradens brännskador och fick lämna sjukhuset efter två veckor. Angel, däremot, hade både andra och tredje gradens brännskador över halva kroppen. Hennes tillstånd var mycket kritiskt efter branden, men fem veckor efter den hemska olyckan är hennes tillstånd äntligen så stabilt så hon kan åka hem till sina barn igen. 

Alla barnen lever tack vare henne. 

Angel är verkligen en riktig hjälte! Jag önskar henne all lycka i livet och hoppas att hon får se alla sina barn växa upp och bli lyckliga. De ska vara glada att de har en så underbar mamma!

Dela gärna den här artikeln om Angels fina insats med dina vänner, så att fler kan läsa och hylla henne!

Publicerad av Newsner familj, gilla gärna