Mamman såg inte sonen när hon dammsög – nu vill hon varna andra för det otäcka som hände

Småbarn kräver uppsikt, men att ha ögonen på dem varenda vaken sekund är nästintill omöjligt, tyvärr kan det få förödande konsekvenser om man inte har det, det fick en stackars mamma från England erfara. 

På bara några sekunder får sonen Theo fast i dammsugaren, vilket höll på att sluta i katastrof. Nu vill mamman varna andra med småbarn. 

Jade Bishop skulle passa på att dra en snabb vända med dammsugaren. Hon hade 16 månader gamla sonen Theo i rummet så att hon kunde ha koll på honom, men när hon stängt av dammsugaren och vände ryggen till någon sekund sa det pang. Theo lyckades starta dammsugaren medan han hade händerna i munstycket, vilket slutade med brännskador.

Facebook/Jade Bishop

Jades dammsugare var en modern med borstar som rör sig i munstycket, vilka skadade hennes son.
– Han hade stoppat in hela handen där, där borstarna är, och tryckte igång den. Han hade så ont. Jag har aldrig hört honom skrika så, säger Jade till brittiska Mirror. 

I panik åkte Jade snabbt till närmsta vårdcentral, men skickades vidare till ett barnsjukhus där det fanns en expert på brännskador. Där fick de veta att Theo behöver odla ny hud och att hans hand kan få nedsatt funktion. 
– Jag är så chockad över att något sånt här kan hända. Fem sekunder i den där dammsugaren och det kan ha ändrat hans liv, säger mamma Jade. 

Facebook/Jade Bishop

Eftersom att Jade inte ville att det skulle hända fler så delade hon bilder och berättelsen på Facebook. Hon visste att andra kanske skulle döma henne, men hon tyckte att det var viktigt att undvika att fler drabbas. 
– Jag räknade inte med den responsen. Jag kände mig som att alla ser mig som världens sämsta mamma nu, men om den här posten gör att det räddar ett annat barn så är det värt det, säger hon till The Mirror

Det är bra att det finns föräldrar som vågar erkänna sina snesteg för att undvika att fler råkar illa ut. Dela gärna för att uppmärksamma andra på att alltid ha koll på de små.